Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Elunia wrote:Dziewuszki pozdrawiamy was z miasta z wierzą na środku

okrąglinek wiem dużo o tarczycy ale babskiej, nie wiem jak się hashi na chłopów przekłada.
Kiedyś któraś mówiła że syrop na kaszel pomaga trochę ale niestety nie pamiętam jaki.
Ogólnie mam koleżankę lekarkę która jak nie mogli zaskoczyć przez chłopa bo mało plemniorów było i słabo pływały to go potrójną dawką kwasu foliowego karmiła i lekami na łuszczyce paznokci i ma teraz trójkę dzieci a 5 lat się wcześniej starali.
Czasami nie Sylwia a syrop to flegamina??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
ja już też z takie centrum dowodzenia...WaldhauzerM wrote:A Elunia.. Dziękujemy..
Ja za to pozdrawiam z mojego centrum dowodzenia czyli łóżka..
kwas foliowy mi się skonczyl, muszę jutro kupić... dziś już nie ogarnęłam
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Dziekuje za wskazowki kochane :-* ja wladnie sie obudzilam chyba z 5 razy w nocy wstawalam bo myslalam.ze przyszedl okres a tu nic! Nie wiem dzis 33 dc nigdy nie dostawalam.tak pozno jak wspomnialam.najpozniej w 31, piersi troche przestaja bolec ale sa pelniejsze:-) kupie dzis test i rano zrobie bo w pracy duzo dzwigam a tak bede wiedziec czy sie oszczedzac, prosze trzymajcie kciuki:-)
-
nick nieaktualnyHej lasencje!
do specjalistek od pcos
jedno pytanie, moze ktoras z was bedzie wiedziala - od kilku od dnia owu az do terminu @ bola mnie jajniki. Tak bylo cykl temu, tak jest teraz. Czy taki bol owulacyjno-miesiaczkowy moze byc oznaka PCOS?
pozdrawiam was wszystkie Majowkowo i caluje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2016, 09:29
Kim87 lubi tę wiadomość
-
A niby mówi się że rano powinno czuć się lepiej bo się wypoczelo po nocy... A tak w ogóle jakaś Wit c czy cerutin możesz brać?WaldhauzerM wrote:No.. Jak co rano czuję łeb.. I to uczucie osłabienia przeziębieniem..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/35b88161cbec.jpg
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Kim87 wrote:A niby mówi się że rano powinno czuć się lepiej bo się wypoczelo po nocy... A tak w ogóle jakaś Wit c czy cerutin możesz brać?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/35b88161cbec.jpg
I żeby nie było.. Ja jestem trochę mniej kosmata...
rozowyflaming lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH