Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Allmita ja wlasnie mam bardzo regularny tryb zycia, wysypiam sie po 8 godz dziennie i w pracy raczej nie mam stresow wiec mysle ze w tym wypadku u mnie jest w porzadku.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Aha jeszcze mi sie przypomnialo ze ta prolaktyna jest tak demonizowana bo moze wstrzymywac miesiaczke jak jest za wysoka a co za tym idzie owulacje. Jesli ma sie regularne w miare okresy i brak problemow z piersiami (wlasnie jakies wycieki, plamienia) to nie ma powodu do niepokoju, tak powiedziala (przy lekkim podwyzszeniu prolaktyny jak u mnie).
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

-
Dzięki Kasia za informację. Trochę mnie uspokoilas, bo ta prolaktyna spędza mi sen z powiek.Kasia1987 wrote:Aha jeszcze mi sie przypomnialo ze ta prolaktyna jest tak demonizowana bo moze wstrzymywac miesiaczke jak jest za wysoka a co za tym idzie owulacje. Jesli ma sie regularne w miare okresy i brak problemow z piersiami (wlasnie jakies wycieki, plamienia) to nie ma powodu do niepokoju, tak powiedziala (przy lekkim podwyzszeniu prolaktyny jak u mnie).
Mam i tak w zamiarze przed wizytą u Gina jeszcze raz ja zbadać. Podobno Castangus może trochę obniżyc prolaltyne. ZobacZymy czy będzie różnica do poprzedniego wyniku
Kasia1987 lubi tę wiadomość
3500 g 54 cm
-
nick nieaktualnyNo widzisz Kasiula równie to z tymi lekarzami mi też ginekolog mówił że moje wyniki ft4i3 nie są takie bym nie mogla zajść w ciążę i mam się nie martwić. Ja byłam w zeszłym cyklu u lekarza to w 7dniu miałam pęcherzyk o wymiarach 12mm w 12dc wieczorem już miał 23mm a 20dc mialam ciałko żółte. Serduszkowałam tak jak lekarz podpowiedział a i tak dupa blada od wczoraj mam@ wiec stwierdziłam że nie będe już tak swojej głowy zameczała bo co ma być to bedzie. Który To twoj dzień cyklu ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2016, 19:22
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zobacz moje góry i dolinyJudi22 wrote:Troche widze różnice w tel temperaturze bo wczoraj spadła do mojej podstawowej a dzisiaj podskoczyła se o 2kreski w górę spowrotem. Wiec temperatura też lubi się z nami bawić :
P
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Judi22 wrote:No widzisz Kasiula równie to z tymi lekarzami mi też ginekolog mówił że moje wyniki ft4i3 nie są takie bym nie mogla zajść w ciążę i mam się nie martwić. Ja byłam w zeszłym cyklu u lekarza to w 7dniu miałam pęcherzyk o wymiarach 12mm w 12dc wieczorem już miał 23mm a 20dc mialam ciałko żółte. Serduszkowałam tak jak lekarz podpowiedział a i tak dupa blada od wczoraj mam@ wiec stwierdziłam że nie będe już tak swojej głowy zameczała bo co ma być to bedzie. Który To twoj dzień cyklu ?
Mam dzis 11 dc. Zwykle owu mam 17 dc, a w ostatnim zrytym cyklu w 21 lub 22 dc wiec cholera wie. Teraz nastawiam sie na normalniejszy cykl, temp w normie mam. Od niedzieli albo pon chce zaczac maraton z mezem. Dzis mam ochote na wino
Chyba tez to pieprze i przestaje ze spinami i rozkminami bo nam to nie sluzy.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

-
nick nieaktualny
-
Kobietki u mnie taka sytuacja: Okres miałam 25 marca trwał 6-7 dni. Czyli tak jak zwykle.Cykle mam średnio co 30 dni. Powinnam dostać @ 25 kwietnia... nie przyszła.
Dzień później zaczełam plamić. Najpierw na brunatno, potem przezroczysty śluz z domieszką krwi, następnie krew brunatna, i znów brunatne plamienie. Trwało to łącznie 3 dni. Temperatura cały czas w granicach 36.9 - 37,7... Do tej pory mam bóle podbrzusza, czasem tak silne że w nocy się budzę. Doszły nudności poranne, wymioty. I bóle krzyża.
Jestem bardzo zmęczona, mogłabym przesypiać całe dnie.
Zgłupiałam kompletnie. Gdyż co prawda jest ryzyko ciąży, ponieważ kochałam się z mężem na 3 dni przed dniami płodnymi (stosunek przerywany). Robiłam 3 testy. Jeden negatywny. Dwa następne pozytywne tylko że wynik ukazał się dopiero po upływie 30 min. Także nie wiem czy nie jest sfałszowany.
Nie wiem co mam myśleć, boję się gdyż na tydzień przed spodziewaną @ miałam robiony rtg kręgosłupa.
Co sądzicie? Jest jakaś szansa że jednak jestem w tej ciąży?
Dzisiaj rano zauważyłam żyły na piersiach i ogólnie zaczeły mnie boleć po bokach.
A pół godziny temu zaczął mnie strasznie boleć brzuch i pojawiło się plamienie...
-
Adelfablanca najlepiej szybko zrób bete i biegnij do lekarza po luteine

2015 r. - Rozpoczęcie starań, oligozoospermia ekstremalna - Novum, od 2019 Macierzyństwo,
17.12.2019 r. ICSI, punkcja
16.01.2020 r. Crio Blastusia 3.1.1.
6 dpt - bhcg 16,2
25 dpt jest ♥️
Mamy jeszcze❄️❄️❄️ 3.1.2., 4.1.1., 4.2.3. -
Trzaskaj testy. Zobacz czy Ci pozytyw w tu wyjdzie. Jeżeli jesteś w ciąży to z dnia na dzień powinny być mocniejsze. Kup o czułości 10. KoniecznieAdelfablanca wrote:wizytę u lekarza mam dopiero wyznaczoną na wtorek...
A u mnie w weekend nie robią badań..
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny. Byłam wczoraj w tym wielkim starym kościele w Wiedniu, wiem ze nie każdy jest wierzący ale modliłam się za was, za obecne dzidzie i za zagroszkowanie dla tych którym się jeszcze nie udało. Świeczkę zapaliłam. I jakoś mi się lepiej na duchu zrobiło.
U mnie znowu mega długo cykl, do tego jestem przeziębiona i w delegacji wiec tylko troszkę was podglądam czasami:**
WaldhauzerM, Sylwia91, Kasia1987, Allmita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH