Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Heeej a my mielismy wczoraj gosci wieczorem do pozna.... Nie wierze ile mnie ominelo!!!
Jestem w szoku hehe, moj maz spi a ja czytam....
Zaprosilam na fb te ktore udalo mi sie znalezc :*33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Hej szalone! Witam Was sobotnio nie mam chyba Was wszystkich i normalnie się zamieszałam kto jest kim !hahahah ale mam nadzieję później ogarnę
Anula Ciebie nie mam... nie wiem jak jesteś na fb nie doczytałam
i Ciebie Kasiu też nie mam...
tylko nie wiem czy mnie tak łatwo wyszukacie bo ja jestem strasznie poblokowana jeśli chodzi o publikeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 11:40
Fabian Cyprian Tymuś -
Gaduaaa wrote:Hej szalone! Witam Was sobotnio nie mam chyba Was wszystkich i normalnie się zamieszałam kto jest kim !hahahah ale mam nadzieję później ogarnę
Anula Ciebie nie mam... nie wiem jak jesteś na fb nie doczytałam
i Ciebie Kasiu też nie mam...
ja jestem Sandra Miszka Gardżała... tylko nie wiem czy mnie tak łatwo wyszukacie bo ja jestem strasznie poblokowana jeśli chodzi o publike
-
Szalone te nasze dziewczyny znowu do północy nawijaja. A później się dziwią że @ przychodzi jak tu czasu na przytulania nie ma . chyba że jedna ręka piszą I działają)
Kasia1987, Margaretka89 lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa wrote:ja mierze zwykłym ... elektronicznym i okey ale polecają żeby miał dwa miejsca po przecinku wtedy jest dokładniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 08:33
-
Sylwia powodzenia my jedziemy na badanie nasienia. trzymać kciuki za plemiory. Jak będę dobre to będziemy się wymieniac
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Dziewuchy siedzę na poczekalni w laboratorium i mi się gęba cieszy uwielbiam Was!
Ps:u mnie też padał śnieg w nocy ale teraz już nie pada i jest stosunkowo ciepło.
Pps: dla tych jeszcze nie zorientowanych w temacie na fb Sylwia Tęcza dodawać
P.S Powodzenia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 08:10
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Anula1986 wrote:Ja jeszcze nie mierzę. Do tego trzeba mieć jakiś specjalny termometr?
Witam z prawie rana. Kochana ja kupiłam w aptece termometr z dwoma miejscami po przecinku.
Jestem w drodze ale autokar ma wi fi o technologio kocham Cię..
No tosmy się poznały. Super.
Na miejscu zatestuje sobie i zobaczymy co wylezie.
Sylwia kciukam za Was.Sylwia91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
ana1122 wrote:Szalone te nasze dziewczyny znowu do północy nawijaja. A później się dziwią że @ przychodzi jak tu czasu na przytulania nie ma . chyba że jedna ręka piszą I działają)
Ha ha ha dobre...31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.