Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Doberek Wszystkim
U mnie znów biało a było już tak ładnie. Ja dziś już świerzutka po @ także zaczynamy staranka od nowa Co do fb to ja niestety nie posiadam a szkoda bo chętnie bym Was wszystkie zobaczyła no trudno ale chociaż pogadamTissaia lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:Miałam kiedyś ale usunęłam i jakoś nie brakuje mi go poza tym czas spędzam tutaj z Wami i jest wesoło Zaraz śniadanko trzeba jakieś wszamać a Wy co dziś pysznego jadłyście bądź będziecie jadły?
Ja zjadłam chleb żytni z jajecznicą, która składała się z: pomidora, kiełki lucerny, cebuli Do tego soczek pomarańczowyKarolina2787 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina2787 wrote:A ja tam grzeję parówy hehe jakoś mam smaka z moim. Zjadła bym Twoją kanapkę gdyby pomidora nie było w niej nie cierpię, wiem że zdrowy ale mi przez gardło nie przeszedłby poza tym soczek pomarańczowy bym wypiła do dna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 09:24
-
kozamonia wrote:Ja teraz też więcej czasu spędzam tutaj z Wami niż na fejsie
Śniadania jeszcze nie jedliśmy, bo dalej lenimy się w łóżku ale mój proponuję owsianke to ja zjem płatki i gotowe
-
nick nieaktualny
-
My jestesmy ranne ptaszki, wypilismy kawe, potem na sobotnie zakupy, teraz wrocilismy i zrobilam mezusiowi sniadanie. Sama tez cos podziubalam i myk na forum nadrabiac
Nie mialam czasu napisac Wam o dwoch sprawach:
1- mialam sen ze zrobilam test i byly dwie krechy, dzwonilam do mam, babc i bylam oszalala ze szczescia... Zal bylo sie budzic ;(
2- 28 dc, tempka jeszcze w gore poszybowala.... Zobaczcie moj wykres- to jakies wariactwo! Nie chce robic sobie nadziei ale niestety zaczelam....;( poza tempka zwykle odczucia, nic szczegolnego poza wrazliwymi piersiami, jak przed okresem....33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Karolina2787 wrote:Nie lubię pomidorów, oliwek i fety bleee, za to mój uwielbia pomidory a najbardziej sok pomidorowy bleee. Brukselkę bardzo chętnie za to zjem hihi Wypiłam już yerbę teraz pora na Meliskę do śniadania
OMG Wszystko co wymieniłaś to ja z przyjemnością wcinam Co do melisy to mój partner nie może jej pić Na niego działa odwrotnie... :o
-
Kasia1987 wrote:My jestesmy ranne ptaszki, wypilismy kawe, potem na sobotnie zakupy, teraz wrocilismy i zrobilam mezusiowi sniadanie. Sama tez cos podziubalam i myk na forum nadrabiac
Nie mialam czasu napisac Wam o dwoch sprawach:
1- mialam sen ze zrobilam test i byly dwie krechy, dzwonilam do mam, babc i bylam oszalala ze szczescia... Zal bylo sie budzic ;(
2- 28 dc, tempka jeszcze w gore poszybowala.... Zobaczcie moj wykres- to jakies wariactwo! Nie chce robic sobie nadziei ale niestety zaczelam....;( poza tempka zwykle odczucia, nic szczegolnego poza wrazliwymi piersiami, jak przed okresem....
Oby się ten sen spełnił!
Ja zauważyłam, że prawie nigdy nie mam wrażliwych piersi... Niezmiernie rzadko w moim przypadku zdarza się ból cycków Ciekawe...
-
Ja właśnie wciagnelam śniadanie u nas dzis na tapecie owsianka z dodatkiem truskawek lub opcjonalnie dla marudzacych z syropem klonowym.
Natomiast najmlodsza wybrala granole z jogurtem.
Do picia kawa ale to w ogóle nie podlega dyskusji, w sensie dla mnie bo dzieci pozostaly przy soku jakblkowymn;) -
nick nieaktualny