X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doberek Wszystkim :)
    U mnie znów biało :/ a było już tak ładnie. Ja dziś już świerzutka po @ także zaczynamy staranka od nowa :) Co do fb to ja niestety nie posiadam a szkoda bo chętnie bym Was wszystkie zobaczyła :) no trudno ale chociaż pogadam ;)

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Doberek Wszystkim :)
    U mnie znów biało :/ a było już tak ładnie. Ja dziś już świerzutka po @ także zaczynamy staranka od nowa :) Co do fb to ja niestety nie posiadam a szkoda bo chętnie bym Was wszystkie zobaczyła :) no trudno ale chociaż pogadam ;)
    Że cooooooo?? Kobieto nie masz Facebook nie żyjesz!! He he

Tissaia lubi tę wiadomość

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto nie ma Fb ten z policji :D

kozamonia, Kasia1987, Sylwia91, Margaretka89 lubią tę wiadomość

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Kto nie ma Fb ten z policji :D

Też dobre ha ha ha

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam kiedyś ale usunęłam i jakoś nie brakuje mi go ;) poza tym czas spędzam tutaj z Wami i jest wesoło :) Zaraz śniadanko trzeba jakieś wszamać a Wy co dziś pysznego jadłyście bądź będziecie jadły? ;)

• Anula1986 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Miałam kiedyś ale usunęłam i jakoś nie brakuje mi go ;) poza tym czas spędzam tutaj z Wami i jest wesoło :) Zaraz śniadanko trzeba jakieś wszamać a Wy co dziś pysznego jadłyście bądź będziecie jadły? ;)

Ja zjadłam chleb żytni z jajecznicą, która składała się z: pomidora, kiełki lucerny, cebuli :D Do tego soczek pomarańczowy :D

Karolina2787 lubi tę wiadomość

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz też więcej czasu spędzam tutaj z Wami niż na fejsie :-)
    Śniadania jeszcze nie jedliśmy, bo dalej lenimy się w łóżku :-) ale mój proponuję owsianke to ja zjem płatki i gotowe

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tam grzeję parówy :D hehe jakoś mam smaka z moim. Zjadła bym Twoją kanapkę gdyby pomidora nie było w niej niecierpię, wiem że zdrowy ale mi przez gardło nie przeszedłby poza tym soczek pomarańczowy bym wypiła do dna :D

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam soku w domu :-( zrobię sobie jakąś dobrą herbatkę z miodem

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    A ja tam grzeję parówy :D hehe jakoś mam smaka z moim. Zjadła bym Twoją kanapkę gdyby pomidora nie było w niej nie cierpię, wiem że zdrowy ale mi przez gardło nie przeszedłby poza tym soczek pomarańczowy bym wypiła do dna :D
    O ja, nie lubisz? Ja uwieeeelbiam :DDD Potrafię w ciągu dnia wciągnąć z kg pomidorów :D Tak samo uwielbiam oliwki, a wiem, że nie każdemu one podchodzą ;) ja zaś nie cierpię brukselki :/ Fuuj :/ Ohyda :D Piona! Ja soczek pomarańczowy lovciam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 09:24

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Ja teraz też więcej czasu spędzam tutaj z Wami niż na fejsie :-)
    Śniadania jeszcze nie jedliśmy, bo dalej lenimy się w łóżku :-) ale mój proponuję owsianke to ja zjem płatki i gotowe
    Ja sporadycznie jadam owsiankę :) Średnio mi wchodzi, mam wrażenie jakbym ją na siłę jadła :P Wolę wytrawne śniadania :)

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie lubię pomidorów, oliwek i fety bleee, za to mój uwielbia pomidory a najbardziej sok pomidorowy bleee. Brukselkę bardzo chętnie za to zjem ;) hihi Wypiłam już yerbę teraz pora na Meliskę do śniadania :)

Kozamonia herbatka z miodkiem na zdrówko :)

• Anula1986 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Nie mam soku w domu :-( zrobię sobie jakąś dobrą herbatkę z miodem
    To też jest dobra myśl :)

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • Kasia1987 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jestesmy ranne ptaszki, wypilismy kawe, potem na sobotnie zakupy, teraz wrocilismy i zrobilam mezusiowi sniadanie. Sama tez cos podziubalam i myk na forum nadrabiac ;)
    Nie mialam czasu napisac Wam o dwoch sprawach:
    1- mialam sen ze zrobilam test i byly dwie krechy, dzwonilam do mam, babc i bylam oszalala ze szczescia... Zal bylo sie budzic ;(
    2- 28 dc, tempka jeszcze w gore poszybowala.... Zobaczcie moj wykres- to jakies wariactwo! Nie chce robic sobie nadziei ale niestety zaczelam....;( poza tempka zwykle odczucia, nic szczegolnego poza wrazliwymi piersiami, jak przed okresem....

33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
    HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
    ICSI: za 1 razem udane :)

16uddqk34v2bfw3k.png

• Anula1986 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina2787 wrote:
    Nie lubię pomidorów, oliwek i fety bleee, za to mój uwielbia pomidory a najbardziej sok pomidorowy bleee. Brukselkę bardzo chętnie za to zjem ;) hihi Wypiłam już yerbę teraz pora na Meliskę do śniadania :)

OMG :D Wszystko co wymieniłaś to ja z przyjemnością wcinam :D Co do melisy to mój partner nie może jej pić :/ Na niego działa odwrotnie... :o

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • kozamonia Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się też w środę snily dwie kreski a od razu po przebudzeniu temp w dół i wieczorem @ :-(

YLkvp1.png
    05/06.17 - IMSI + crio
  • Anula1986 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1987 wrote:
    My jestesmy ranne ptaszki, wypilismy kawe, potem na sobotnie zakupy, teraz wrocilismy i zrobilam mezusiowi sniadanie. Sama tez cos podziubalam i myk na forum nadrabiac ;)
    Nie mialam czasu napisac Wam o dwoch sprawach:
    1- mialam sen ze zrobilam test i byly dwie krechy, dzwonilam do mam, babc i bylam oszalala ze szczescia... Zal bylo sie budzic ;(
    2- 28 dc, tempka jeszcze w gore poszybowala.... Zobaczcie moj wykres- to jakies wariactwo! Nie chce robic sobie nadziei ale niestety zaczelam....;( poza tempka zwykle odczucia, nic szczegolnego poza wrazliwymi piersiami, jak przed okresem....

Oby się ten sen spełnił! :)
    Ja zauważyłam, że prawie nigdy nie mam wrażliwych piersi... Niezmiernie rzadko w moim przypadku zdarza się ból cycków :/ Ciekawe...

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • eveli_na Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie wciagnelam śniadanie u nas dzis na tapecie owsianka z dodatkiem truskawek lub opcjonalnie dla marudzacych z syropem klonowym.
    Natomiast najmlodsza wybrala granole z jogurtem. :D

Do picia kawa ale to w ogóle nie podlega dyskusji, w sensie dla mnie bo dzieci pozostaly przy soku jakblkowymn;)

L.07', N.10', B.12', G.16' <3
    Kz9n.png
  • Anula1986 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Mnie się też w środę snily dwie kreski a od razu po przebudzeniu temp w dół i wieczorem @ :-(
    Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości zjawią się u Ciebie dwie kreseczki :) Ehh też bym chciała :)

xnw4lhb8dt2ans8c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lutego 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda z nas inna ;) ale uwielbiam warzywa brokuły, brukselka, szpinak królik ze mnie :)

Kasia 3mam kciuki by sen się ziścił :)

‹‹ 171 172 173 174 175 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ