Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi sie robia niezaleznie od jedzenia -na okres i okolo owulki... Czyli jak skacza hormony... Probowalam wielu rzeczy ale nic z zewnatrz nie pomaga tylko przy braniu antykoncepcji bylo ok.... Pogodzilam sie z tym ze mam gorsze dni jesli chodzi o cere. Trudno od wielu lat nie truje sie juz pigulami co bardzo mnie cieszy.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Kasia1987 wrote:Mi sie robia niezaleznie od jedzenia -na okres i okolo owulki... Czyli jak skacza hormony... Probowalam wielu rzeczy ale nic z zewnatrz nie pomaga tylko przy braniu antykoncepcji bylo ok.... Pogodzilam sie z tym ze mam gorsze dni jesli chodzi o cere. Trudno od wielu lat nie truje sie juz pigulami co bardzo mnie cieszy.
Z tego co zauważyłam to mnie się robią jak jem słodycze, a czy około owulki to nie wiem, nie przyuważyłam, ale oblukam Może coś w tym jest
Ja nie biorę tabletek anty jakieś... 6 lat.
-
A ja jestem wszystko zerna. Lubię wszystko. Mój za to nie lubi pomidora chabaziów w sensie zielonego..
Ale za to uwielbia słodycze a że mamy Tośka to tatuś skrupulatnie dba żeby dziecko spożywało jak najmniej cukrow wyjadąc mu słodycze ha ha ha ha31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:A ja jestem wszystko zerna. Lubię wszystko. Mój za to nie lubi pomidora chabaziów w sensie zielonego..
Ale za to uwielbia słodycze a że mamy Tośka to tatuś skrupulatnie dba żeby dziecko spożywało jak najmniej cukrow wyjadąc mu słodycze ha ha ha ha
Rozwaliłaś mnie tym tekstem o tatusiu
-
nick nieaktualny
-
Anula1986 wrote:Rozwaliłaś mnie tym tekstem o tatusiu
No tak to u nas jest...
Jak z pracy wróci to pierwsze pytanie.. Co tam Antoś ma a czego nie zdąży zjeść??
Staram się tylko żeby nie tykał kinderek..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
kozamonia wrote:U nas w domu głównym zjadaczem słodyczy jestem ja, bo mój nie przepada no chyba że jakieś dobre ciasto zrobię
Ale teraz staramy się zdrowo odżywiać, więc słodyczy nie jem prawie wcale
Ja też staram się zdrowo odżywiać i chyba rozdam wszystkim w koło to co mam w szafce
-
kozamonia wrote:U nas w domu głównym zjadaczem słodyczy jestem ja, bo mój nie przepada no chyba że jakieś dobre ciasto zrobię
Ale teraz staramy się zdrowo odżywiać, więc słodyczy nie jem prawie wcale
No to uwierz mi że jak będziesz miała dziecia to wszyscy będą zasypywac Was słodyczami aż nie będziecie w stanie tego przerabiać.. Tak jak my.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.