Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Myślałam że @ poszła a tu niee.. po serduszkowaniu strasznie zaczeła lecieć pewnie coś odetkało
A po za tym to cały dzień w łóżku prawie leżałam takiego lenia złapałam. Mój się obudził i poleniuchowaliśmy razem a teraz sama jestem bo do roboty poszedł -
nick nieaktualny
-
Jest kto z rana? Zrobiłam sikacza żeby mieć pamiątkę ale o dziwo nie wyszła taka mega mocna krecha choć dużo bardziej widoczna niż wtedy
Wczoraj wieczorem ponownie do mnie dotarło że coś w sobie mam i ryczałam jak opętana
Zaraz się ubieram i budzę chłopa, jedziemy na krewkę... Dobrze że ma teraz miesiąc wolnego bo o ile lubię prowadzić wręcz się zawsze kłócimy kto ma za kółkiem siedzieć, to teraz polubiłam być wożona -
kozamonia wrote:Wieczór z mężem spędzam a tu tyle informacji mnie ominęło. Dziewczyny się poznały i poodwiedzaly na fb - jakby któraś była jeszcze chętna to zapraszam do mnie, wyszukacie mnie jako Monika Bodynek
-
Sylwia91 wrote:Jest kto z rana? Zrobiłam sikacza żeby mieć pamiątkę ale o dziwo nie wyszła taka mega mocna krecha choć dużo bardziej widoczna niż wtedy
Wczoraj wieczorem ponownie do mnie dotarło że coś w sobie mam i ryczałam jak opętana
Zaraz się ubieram i budzę chłopa, jedziemy na krewkę... Dobrze że ma teraz miesiąc wolnego bo o ile lubię prowadzić wręcz się zawsze kłócimy kto ma za kółkiem siedzieć, to teraz polubiłam być wożona
Ja jestem na chwilę, bo z maltusią muszę iść na dwór do porannej wc Kurcze u mnie jest biało :o Chyba całą noc śnieg sypał... Piękna taka pamiątka Super się masz Do mnie chyba @ idzie, bo coś mnie brzuszek boliWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 07:13