Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze a zrobili ci aby wszystkie badania!? Łącznie z mnonukleoza?WaldhauzerM wrote:Wiecie co.. Miałam ostatnio trochę przygód.. Ale chyba nie obędzie sie od wizyty u ogólnego ale innego.. Cały czas mnie dusi.. Chce mi sie kaszlec ale ni ma czym a w klatce boli.. A wczoraj wołając mnie do gabinetu na badanie myślalam że befzie nbadanie oskrzeli a oni zaglądali do dziupli... No cóż..Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualny
-
Zarzucilam nową wkładkę.. Zobaczymy co bedzie.. Jak będzie więcej pozostanie wrócić na oddział..
A prosiłam dziada o usg..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2016, 23:07
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Zarzucilam nową wkładkę.. Zobaczymy co bedzie.. Jak będzie więcej pozostanie wrócić na oddział..
A prosiłam dziada o usg..
Kurde Waldi.. A jak się ogólnie czujesz? Jejku, jak coś jeszcze tam znajdziesz to może przejedz się do szpitala co? Po Twoich ostatnich przygodach chorobowych, to organizm może być zmęczony, a on musi sprawie działać dla Groszka!początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Kurde Waldi.. A jak się ogólnie czujesz? Jejku, jak coś jeszcze tam znajdziesz to może przejedz się do szpitala co? Po Twoich ostatnich przygodach chorobowych, to organizm może być zmęczony, a on musi sprawie działać dla Groszka!
Ogólnie było lepiej.. Do momentu aż nie poszłsm do toalety..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
WaldhauzerM wrote:Ogólnie było lepiej.. Do momentu aż nie poszłsm do toalety..
Waldi, oby to był jednorazowy incydent. Nie denerwuj się tylko na zapas, chociaż wiem, że go napewno nie łatwe. Połóż się, odpocznij. Spróbuje się zdrzemnąc. Nastaw sobie budzik i za jakiś czas sprawdź jak się mają sprawy, jak coś znajdziesz na wkladce to jedź do szpitala. Zwłaszcza, że jesteś po chorobie.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
WaldhauzerM wrote:Kurcze.. Wczotaj mi tam zaglądali.. Może to od tego.. Chciałabym.. Ostatnio po cytologii też tak miałam..
Postaram się zasnąć..
Póki co dobranoc
Śpij dobrze
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry:-)
Rozowyflaming dobrze gadasz!!!
Waldi ciśnij ich tam i domagaj się uwagi, badań i jakiegoś sensownego rozwiązania sytuacji. Przecież to tak nie powinno być..
Piękny dzień się zapowiada dziewczyny, słoneczno i cieplutko:)
Kasia1987, Kim87, WaldhauzerM, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Hej kobietki!
Waldi jak tam???.... Biedna jestes. Odezwij sie do nas, bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki...
Ja sie doczekalam upragnionego skoku temp w koncu. Ulzylo mi ze jest. Jutro mam usg zeby obczaic czy ten plyn tam jest ale jestem pewna ze tak
Ide poprzegladac tempki moich przyjaciolek
rozowyflaming lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Cześć Elunia :* ja jeszcze nie miałam okazji przywitać się na nowo :* mnie też czasami udało się coś "palnąć" więc wiesz już przepraszalam ale nie zaszkodzi jeszcze raz:) buziale :*
Waldi kochanie moje trzymaj nam się dzielnie :*:*:* setki buziaków ode mnie :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
Lekarz pajac!!!!! I tyle!
Gaduuułka wracaj do nas

Dobery wszystkim miłym paniom
Teraz znowu wywód o sobie i o tym jaka ja biedna jestem

Tak więc dzisiaj temp w górę więc musztarda po obiedzie. I powiem wam ze przez to mam większego doła niż po wszystkich negatywnych testach razem wziętych. Poczucie bezsilności. A mąż ma ze mną przehukane... zdenerwował mnie więc niech teraz z tym żyje.
Gaduaaa, WaldhauzerM, rozowyflaming lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH