Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Apllr wiem.mnoej więcej jak działa bo mąż ma wiec spoko. Tylko jakos mnie ciągnie do androida ale jesli nie jest stabilny czy cos to nie wiem czy warto ryzykować. Pójdę popykam sobie na nowych samsungacj moze mnie zaurocza. Bo jakos nic innego mi nie przychodzi do głowy.
-
No tani nie jest - ja mojego wzielam sobie na ratyKim87 wrote:Mnie Apple też się podobają ale szkoda mi kasy na niego;) ale Eveli_na idź i zobacz co bardziej Ci będzie odpowiadać

bo kupowanie telefon+abonament u operatora w ogólnym rozrachunku sie nie opłaca
-
Ja przedtem miałam Samsunga.. Ostatnio polecali mi Samsunga s 4 czy 5 ale mąż kasy żałował.. Kupił mi HUAWEI y 5 a w zasadzie umowę sobie przedłużył a mnie dał telefon.. Ale chciałabym coś lepszego..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Hej Dziewczyny,
Ja też tu czasie zza krzaków robie przyczajke
Waldi, cieszę się, że już wszystko jest dobrze
Odpoczywaj dzisiaj Kobietko!
Eveli_na, ja podobnie jak Gaduaaa, miałam od zawsze Samsunga, ale jak w zeszłym roku przeskoczyłam na Sony Xperie to diametralnie zmieniłam zdanie. Uwielbiam go
Umowa mi się niedługo kończy już nie mogę się doczekać nowego modelu
Także ten
Oczywiście z kobiecej strony wybrałam sobie kolor biały, ale mój pedantyzm i chorobliwie dbałość o tel sprawia, że mam go w szczelnie zamkniętej obudowie hahaha
Kim87, WaldhauzerM, rozowyflaming lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualny
-
Tak kochana wszystko na szaro. Widzimy spokojnienikola2877 wrote:Witam kobietki. Co u was dobrego?

Mi właśnie sie skonczylo konto Premium i dziwnie to wygląda. Wszystkie zaznaczenia na szaro. Tez tak macie? Nawet nie wiem czy możecie widziec mój wykres..
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
To się nie czaj tylko piszCaro wrote:Hej Dziewczyny,
Eveli_na, ja podobnie jak Gaduaaa, miałam od zawsze Samsunga, ale jak w zeszłym roku przeskoczyłam na Sony Xperie to diametralnie zmieniłam zdanie. Uwielbiam go
Także ten
Oczywiście z kobiecej strony wybrałam sobie kolor biały, ale mój pedantyzm i chorobliwie dbałość o tel sprawia, że mam go w szczelnie zamkniętej obudowie hahaha

Caro, rozowyflaming lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hihi też mam bialą xperie i też z naklejką na wyświetlaczu żeby nie pękł i jeszcze w kondonie siedzi hehe bo ja potrafię rozwalać telefony w zaskakującym tempieCaro wrote:Hej Dziewczyny,
Także ten

a jaki masz model? pewno jakąś zetkę?
Caro lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH