Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Spoko.spoko we wtorek jadę po dostawęSylwia91 wrote:Kim ;> ... Ty tak specjalnie, a jak dojadę to powiesz "upss.. sorry, za pozno!"

Tak Waldi ja wszystko z Polski ciągnę co mogę a w sierpniu będę autem więc podejrzewam że wrócę z przyczepką
Sylwia91, WaldhauzerM, rozowyflaming lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Zołza:) wrote:Robiła która tu zakupy na Bonprix ? Bo korci mnie sukienka a opinie o tym sklepie są różne...

Chciałam kiedyś ale w necie znalazłam opinię użytkowników i towar wyglądał całkiem inaczej niż na obrazku..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Ja kiedyś kupowałam musisz brać poprawkę że to nie będzie leżało na tobie w 100% tak jak na modelce. Ale rzeczy mają dobrej jakościSylwia91 wrote:ja nieraz przeglądałam ale kupić się nie odważyłam nic. Ja muszę zamierzyć i się pińcet razy pooglądać w lustrach
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
ja się szykuję do HMu na dział MAMA, a mój mąż "oo a mają dział TATA?" haha
żartowniś. Ostatnio byłam w galerii ale mnie odesłali do HMu na drugim końcu miasta więc może jak będę jechać do kina to pojadę i pooglądam albo i co kupie
Kim87, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:ja się szykuję do HMu na dział MAMA, a mój mąż "oo a mają dział TATA?" haha
żartowniś. Ostatnio byłam w galerii ale mnie odesłali do HMu na drugim końcu miasta więc może jak będę jechać do kina to pojadę i pooglądam albo i co kupie
Ja kupiłam sobie trzy sukienki na hm mama. Fajne uniwersalne z dzianiny maja takie marszczenia na rosnący brzuch ale i bez brzucha spoko wyglądają. Potrzebowałam na teraz ciuchów i doszłam do wniosku ze to befzie najbardziej uniwersalne. A kiecki sa super. Gorzej ze ja i tak jestem duza i mam gruby brzuch i ostatnio babka mi ustapila miejsca w autobusie. Żal.pl normalnie ze mnie.
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
hahahaeveli_na wrote:Ja kupiłam sobie trzy sukienki na hm mama. Fajne uniwersalne z dzianiny maja takie marszczenia na rosnący brzuch ale i bez brzucha spoko wyglądają. Potrzebowałam na teraz ciuchów i doszłam do wniosku ze to befzie najbardziej uniwersalne. A kiecki sa super. Gorzej ze ja i tak jestem duza i mam gruby brzuch i ostatnio babka mi ustapila miejsca w autobusie. Żal.pl normalnie ze mnie.

dobre! u nas jeszcze nie jest na tyle ciepło żeby w sukienkach śmigać to kupiłam legginsy, ale niedlugo się zrobi cieplej mam nadzieję. Ogólnie to dzisiaj założyłam spodnie które jeszcze póltora tygodnia temu były dobre a dziś mnie cisnął guzik już.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH