Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Klaudyś ahaaaa takie buty... A trudno najwyżej z brzuszkiem pójdziesz! jeszcze lepiej by było - osobiście uważam, bo po porodzie będzie tyle pracy z dzidziusiem, że nie wiem czy Ci potrzebne jeszcze ślubne zamieszanie będzie... a stresu i pracy co nie miara!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no niby tak, ale z drugiej strony jak będziesz krótko po porodzie to i tak się nie będziesz bawić, uwierz mi, będziesz tylko myśleć co z dzidziusiemKlaudyŚ wrote:Zawsze mama albo tesciowa pomoze

A jak bede z brzuszkiem to sie nie bede bawic bo bede musiala uwazac na siebie I.maluszka ktory jest w brzuszku
-
nick nieaktualny
-
Mojego siora brałam ślub w 7 mc i bawiła się do rana w szpilkachSylwia91 wrote:no niby tak, ale z drugiej strony jak będziesz krótko po porodzie to i tak się nie będziesz bawić, uwierz mi, będziesz tylko myśleć co z dzidziusiem

Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Sylwia91 wrote:no niby tak, ale z drugiej strony jak będziesz krótko po porodzie to i tak się nie będziesz bawić, uwierz mi, będziesz tylko myśleć co z dzidziusiem

Hehe.no tez racja a zreszta kiedy Bozia da to bede cieszyc nie wazne kiedy sie urodzi,chodz chcialabym miec jak.najszybciej
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH