Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia91 wrote:hahaha
dobre! u nas jeszcze nie jest na tyle ciepło żeby w sukienkach śmigać to kupiłam legginsy, ale niedlugo się zrobi cieplej mam nadzieję. Ogólnie to dzisiaj założyłam spodnie które jeszcze póltora tygodnia temu były dobre a dziś mnie cisnął guzik już.
Czas na ciazowki
Pamiętam jak w pierwszej ciąży w 5tym miesiącu szlam do ślubu i nie bylo widac brzucha a w kazdej kolejnej szybciej wyskakiwal szalony.
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
eveli_na wrote:Czas na ciazowki

Pamiętam jak w pierwszej ciąży w 5tym miesiącu szlam do ślubu i nie bylo widac brzucha a w kazdej kolejnej szybciej wyskakiwal szalony.
No mnie tak wydeło że wyglądała jak w 5 mc ale trochę już zeszło. Hormony szaleją
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja sie wczoraj pincet razy mierzylam... obracalam przed lustrem :pSylwia91 wrote:ja nieraz przeglądałam ale kupić się nie odważyłam nic. Ja muszę zamierzyć i się pińcet razy pooglądać w lustrach

Ale nic mmie nie powalilo.. a ta kiecka mi się mega podoba. Tylko jak czasem patrze patrze ba foty dodawane przez laski ktore dostaja ciuchy z e-sklepow to mnie serce boli wydac tyle kasy jak ma mi przescieradlo przyjsc :p
Sylwia91, rozowyflaming lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH