Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Powodzenia kochanaKlaudyŚ wrote:Witam sie I.ja

U mnie malpa juz poszla jutro trzeba bedzie stare plemniczki wyproznic I czekamy do plodnych.
Temp minimalnie wzrosla czyli nadchodzic z duzymi krokami dni plodne
Ja idd jeszcze chwilke pospac bo o 14 czeka mnie ost matura.historia sztuki rozszerzona
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
U mnie też faulowała kochana ważne że nie ma dramatycznego spadkuZołza:) wrote:U mnie spadek. Z 37,01 na 36,90 - moja tempka faluje

Za oknem slabizna... deszcz...
W końcu poniedziałek... nie może być pięknie
Sylwia91 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Zołza właśnie patrzyłam na Twój wykres, ale spokojnie to jeszcze o niczym nie świadczy!

Dziś o 14:20 mam wizyte u ginki.
Przez chwile myślałam czy by jej nie poprosić żeby tam kuknela czy coś się dzieje.. ale chyba za wczesnie by było żeby coś wylookać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No u mnie to istne góry i doliny a widzisz mam grocha. Wydaje mi się że jak nie ma spadku dramatycznego to jest szansa. Druga faza musi cały czas być z podwyższoną temp a spadki małe noga się zdarzyć zawsze. Wystarczy że tempka na zewnątrz spadnie bądź wzrośnie i już to może wpłynąć na pomiarZołza:) wrote:No właśnie poszłam sobie do zagroszkowanych polookać
i widziałam że u Ciebie też falowalo 

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

szybuje do góry jak szalona
za wcześnie żeby było cokolwiek widać...