Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Zonaboba współczuję tego czekania i szacunek dla Was że macie siłę walczyć dalej..
My 8 miesięcy walczyliśmy i niby wydaje się że długo ale w porównaniu do Was to chwilka..
Życzę Wam groszka tak bardzo bardzo.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
A ja byłam nakręcona i zaszłam. Wiem, że niektórym to pomaga, ale mi odpuszczenie nie pomogłoCaro wrote:Wiem, wiem. Biję się z myślami. Dosłownie
Gin powiedział, że u mnie jest ok. Progesteron i owu ok. Tarczyca leczona, więc mam nadzieję, że też z nią ok. Także ten, jak przyjdzie @ to będziemy badać plemniory.
Ogólnie jeszcze myślę, że po prostu za dużo o tym myślimy, nakrecamy się i przeżywamy. Małż się stresuję, choć ja próbuje wyluzować. I na odwrót. Takie przewrotne to życie
straciłam tylko czas... W szczęsliwym cyklu sikałam na testy owulkowe jak szalona, brałam witaminki i dawałam mężowi, starania na całego. 5dpo śluz z nitką krwi, 6dpo to samo a 7dpo bodajże tempka w górę i już wiedziałam, że będzie bobo
Caro lubi tę wiadomość
-
Eee no to fajnie tez bym tak chciala musze sprobowac z ta flegamina i testy owu musze zamowic ja mam bolace owulki ale nigdy nie robilam to nawet tak dla pewnosi porobie zebym wiedziala kiedy do gina sie zapisac na IUI jak bedziemy jednak robiliTo nasz 50 cs +10 na luzie
Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Sylwia91 wrote:A ja byłam nakręcona i zaszłam. Wiem, że niektórym to pomaga, ale mi odpuszczenie nie pomogło
straciłam tylko czas... W szczęsliwym cyklu sikałam na testy owulkowe jak szalona, brałam witaminki i dawałam mężowi, starania na całego. 5dpo śluz z nitką krwi, 6dpo to samo a 7dpo bodajże tempka w górę i już wiedziałam, że będzie bobo 
No ja też wciskam w Nas witaminki
i testy owu i badanie 7 dpo kontrolnie i wariactwo na całego
Ale czasami mam wrażenie, że Małża trochę to przerasta i się stresuję, że jeszcze nie jestem w ciąży. Bo on bardzo chce.. Aż mi płakać się czasem chce, bo wiem, że będzie najlepszym ojcem i jak zajde w ciążę to zwariuję. Tak mega mega pozytywnie. Ehh.. No. Może tam do góry, w planie boskim jest nad pisany Groszek w tym cyklu hehe
Sylwia91 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Każdemu jest! :* w odpowiednim czasie, tak mi się wydajeCaro wrote:No ja też wciskam w Nas witaminki
i testy owu i badanie 7 dpo kontrolnie i wariactwo na całego
Ale czasami mam wrażenie, że Małża trochę to przerasta i się stresuję, że jeszcze nie jestem w ciąży. Bo on bardzo chce.. Aż mi płakać się czasem chce, bo wiem, że będzie najlepszym ojcem i jak zajde w ciążę to zwariuję. Tak mega mega pozytywnie. Ehh.. No. Może tam do góry, w planie boskim jest nad pisany Groszek w tym cyklu hehe

My z Baśką (chyba) trzymamy kciuki
Caro lubi tę wiadomość
-
WaldhauzerM wrote:Zonaboba współczuję tego czekania i szacunek dla Was że macie siłę walczyć dalej..
My 8 miesięcy walczyliśmy i niby wydaje się że długo ale w porównaniu do Was to chwilka..
Życzę Wam groszka tak bardzo bardzo.
Dziekuje dziewczyny za wsparcie :* jestescie kochane
Ja to juz opadam z sil najbardziej jak ogladam porodowke czy widze dziewcyny w ciazy boje sie ze nam sie nie uda odpuszczenie nic nie dalo. Przestalam chodzic na monity temp mierzylam sporadycznie. Teraz nabralam wiecej sil bo jak sie po ostatnim cyklu najaralam a jednak @ przyszla to moj Marcin powiedzial ze tyle meki wystarczy i czas zrobic nastepny krok od nowa badania i podchodzimy do IUI. Moim marzeniem jest dziecko i zrobie wszystko zeby zajsc w ciaze
Ale nie ma sie co tu zalic musi byc dobrze
dziekuje dziewcztny jeszcze raz :*
Caro, Sylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie
Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
zonaboba, trzymam za Ciebie kciuki

Dobranoc Dziewczyny, jutro nowy dzień, czas spać, by powitać go z energią i uśmiechem na twarzy
zonaboba, Sylwia91 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
nick nieaktualny
-
Dobry! :*
Wiecie co? Chyba wczoraj przed snem poczułam kilka kopniakow!
bardzo delikatnych i nie jestem pewna czy to to, ale jak poczuje więcej to powiem 
Staraczki jak tempki? Wstawać! Mierzyć!
Kim87, nick nieaktualny, Tuliska, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
U mnie nic nadzwyczajnego. Lekki spadek tempki, więc kolejny nudny dzień na wykresie. Nadal czekam. Zołzolek, Małż zalewa właśnie herbatkę, więc strykam się z Tobą na "dzień dobry"
i resztą chętnych Kobitek. Pora wstawać 
Patrzę ogólnie za okno, a tam szaro buro i chyba zanosi się na deszcz. A ja dzisiaj z dzieciakami jadę na wycieczkę. No pięknie.
Trza się ciepło ubrać, by nie zmarznać.
Miłego dnia dla Wszystkich
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Hej dziewuszki. To ja ciężarówka. U mnie ok senność trochę opanowana

Ja jeszcze dzisiaj wolne ale jutro znów do pracy i mi się nie chce. Bleee;)
Mój chłop śpi więc nie wiem czy dalej bawi się w zarazka
Ja herbatkę poproszę albo kawkę z cykorii
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Sylwus skoro czulas to czulas i tyle;)Sylwia91 wrote:Dobry! :*
Wiecie co? Chyba wczoraj przed snem poczułam kilka kopniakow!
bardzo delikatnych i nie jestem pewna czy to to, ale jak poczuje więcej to powiem 
Staraczki jak tempki? Wstawać! Mierzyć!Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Kochanie taki spadek to nie spadek u ciebie to bardzo ładnie wyglądaCaro wrote:Hej Dziewczyny,
U mnie nic nadzwyczajnego. Lekki spadek tempki, więc kolejny nudny dzień na wykresie. Nadal czekam. Zołzolek, Małż zalewa właśnie herbatkę, więc strykam się z Tobą na "dzień dobry"
Patrzę ogólnie za okno, a tam szaro buro i chyba zanosi się na deszcz. A ja dzisiaj z dzieciakami jadę na wycieczkę. No pięknie.

trzymam kciuki za grocha
Caro lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
A mnie piękne słoneczko! Tak daje w szybe że spać nie mogłam!Caro wrote:Hej Dziewczyny,

nie chce mi się robić nic do picia to się z Wami noe stukne
-
Witam sie I.ja

U mnie malpa juz poszla jutro trzeba bedzie stare plemniczki wyproznic I czekamy do plodnych.
Temp minimalnie wzrosla czyli nadchodzic z duzymi krokami dni plodne
Ja idd jeszcze chwilke pospac bo o 14 czeka mnie ost matura.historia sztuki rozszerzona