Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie! Lekarze się boją wyzwań, a prowadzić łatwe ciąże i robić idealne usg i wypisywać recepty na antyki to każdy by chciał.zonaboba wrote:Od tego trzeba zaczac od monitoringu przez pare cykli zeby byla pewnosc ze zawsze owu wystepuje i ze jajcory dobrze pracuja
giny nie zabardzo chca dawac skierowania na badania tak np bylo w moim przypadku lekrze twierdzili ze jestem mloda i jeszcze jest duzo czasu mialam przez ponad 2 lata monity w kazdym cyklu a badania robilam z M sami i zawsze slyszalam to samo ze wszystko jest idealne a nawet stymulacja CLO nie dala ciazy.
Powiedz ze chcesz zajsc w ciaze i oczekujesz ze zrobi wszystko co w jego mocy. Bo tak naprawde to oni od tego sa co ich zdaniem sa tylko od glupiej kontroli i latwych ciaz a jak sa jakies problemy to nie podola wyzwaniu... przykre -
U mnie też teraz jeden tylko się odzywał jak zaciążyłamZołza:) wrote:Nie odp bo nie wiem. Ja zawsze robie testy po @... tak na wypadek.
Ogólnie owu była w wyznaczonym przez OF terminie. Wg objawów.. i tego pozytywa jest szansa ze sie wstrzelilismy.. zobaczymy.
Dziwi mnie tylko że boli mnie tylko lewy jajnik. W zeszlym cyklu mialam dyskoteke.. raz lewy .. raz prawy.. raz oba.. :p
A tu tylko czuje lewy
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
No bo tak widocznie jest ja kochana pamietam jak przyszlam do mojego na kontrol po prostu zanim zaczelismy sie starac to po badaniu na sile przepisal mi pig. anty bo stwierdzil ze przygaloby sie wyregolowac cykl i to jeszcze ma plus bo zapobiega niechcianym ciaza bo prosto z mostu powiedzialam ze my sie nie zabezpiecamy preferujemy stosunek przerywany
To nasz 50 cs +10 na luzie
Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Kuruj.sie pączekPączek wrote:Dziewczyny - ja sie pożegnam na dzis - zle sie czuje - gardło mnie cholernie boli, a jak kaszle to az mi głowa pulsuje

Dobranoc - buziaki i do napisania jutro
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
wciskają te antyki jak cukierki... porażka! Ja dostałam w trakcie starań o dzidziusia chyba na 2 miesiące bo miałam torbiele, ale fakt, że się wchłonęły po antykachzonaboba wrote:No bo tak widocznie jest ja kochana pamietam jak przyszlam do mojego na kontrol po prostu zanim zaczelismy sie starac to po badaniu na sile przepisal mi pig. anty bo stwierdzil ze przygaloby sie wyregolowac cykl i to jeszcze ma plus bo zapobiega niechcianym ciaza bo prosto z mostu powiedzialam ze my sie nie zabezpiecamy preferujemy stosunek przerywany

-
Zmień lekarza to na pewno. Powiedz o swoich obawach. Kurcze powinno mu zależeć aby znaleźć przyczynę.Ana_83 wrote:Tak, używam testów owu. Badałam TSH, FT3 i FT4, progesteron 7dpo. Lekarz nie zlecił mi nic innego, a sama nie chciałam zgadywać. Chcę zmienić ginekologa i chciałabym wiedzieć o co pytać. Gin do którego chodziłam do tej pory nie widzi problemu ani konieczności robienia innych badań.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Ja się bronie za każdym razem.jak do gina idę. Jakby na prezerwatywach nie można było. Ja się strasznie czułam po anty o przerobilam ich mnóstwoSylwia91 wrote:wciskają te antyki jak cukierki... porażka! Ja dostałam w trakcie starań o dzidziusia chyba na 2 miesiące bo miałam torbiele, ale fakt, że się wchłonęły po antykachMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Jestem Sylwia, jestem
Kukałam zza krzaków, a później miałam robotę do zrobienia. 7 koszul wyprasowałam Małżowi, co by miał w czym wybierać idąc do pracy, zrobiłam jeszcze pranie i kolację. Zaraz lecę się kąpać.
Piękne Wasze suknie Dziołszki!!!! Przepiękne!!!
Hak będę miała chwilę go wstawię jakieś zdjęcie swojej
Sylwia91, WaldhauzerM, Zołza:) lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Kim87 tez mnie w ostatnim cyklu bolal tylko jeden jajnik i mialam nawet plamienie w 11dpo a tak nigdy nie mialam no i niestety to nie byl moj szczesliwy cykl
ale oczywiscie trzymam kciuki zeby to bylo to
Na OVU od 04.2014r.
-
Sylwia91 wrote:Caroooo :*
w koooońcu!!! Co słychować?
A no uaktywniłam właśnie fazę "oczekiwanie na testowanie"
20 dc, więc jeszcze trochę mi zostało. A kiedy Ty Moja Droga idziesz teraz na usg, żeby można oficjalnie nazwać Groszunia Basiunią?
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Ja mialam tez taki problem w 2014roku ale podkreslilam ze na anty sie nie zgadzam bo sie staramy i przepisal mi dupka przez 3 cykle. Mialam na lewym i prawym jajniku duzo torbieli a @ zatrzymala sie na 57dni.
Kim87 ja tez zle sie czulam po anty strasznie mialam obolale i opuchniete nogi i jakos sie nawet nie zainteresowali ze poze jakies badania zrobic tylko prepisal mi inne qlaire jakos tak sie cyba nazywaly bralam przez max 3mies i juz nie wykupilam bo wcale nie byly lepszeTo nasz 50 cs +10 na luzie
Na OVU od 04.2014r.
-
We wtorek i liczę na to, że pokaże co ma między nóżkamiCaro wrote:A no uaktywniłam właśnie fazę "oczekiwanie na testowanie"
20 dc, więc jeszcze trochę mi zostało. A kiedy Ty Moja Droga idziesz teraz na usg, żeby można oficjalnie nazwać Groszunia Basiunią? 

Oooo to fajnie! kiedy teściora planujesz?
Caro lubi tę wiadomość
-
ja już byłam na dupku i torbiele się pojawiłyzonaboba wrote:Ja mialam tez taki problem w 2014roku ale podkreslilam ze na anty sie nie zgadzam bo sie staramy i przepisal mi dupka przez 3 cykle. Mialam na lewym i prawym jajniku duzo torbieli a @ zatrzymala sie na 57dni.
Kim87 ja tez zle sie czulam po anty strasznie mialam obolale i opuchniete nogi i jakos sie nawet nie zainteresowali ze poze jakies badania zrobic tylko prepisal mi inne qlaire jakos tak sie cyba nazywaly bralam przez max 3mies i juz nie wykupilam bo wcale nie byly lepsze
i na dupku jestem po dziś dzień w sumie.
-
nick nieaktualny
-
Sylwia 91 a to jaka byla przyczyna ze nie moglas zajsc w ciaze, progesteron? A tak na marginesie gratulacje
jak dlugo sie staraliscie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 21:51
Na OVU od 04.2014r.
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

i boli..