Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Faceci! To ja wczoraj pojechałam po mojego do pracy, wchodzę do restauracji, a kelnerka (a jak się okazało menago
) mówi do mnie, że o 21:30 już zamykają kuchnię, a ja że dobrze dobrze, ja po Krzysia tylko
a ta szczęśliwa, zaprowadziła mnie na kuchnię, przedstawiła wszystkim, usadziła i pytała co chcę sobie zjeść albo się napić
podała mi wodę tak elegancko i babeczki jakieś dostałam
pyszne!
Zołza:), Allmita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia91 wrote:Zołza a co Ci takie negatywne testy owulkowe wychodzily jak był skok tempki..? może owu była wcześniej? hmmm
Nie odp bo nie wiem. Ja zawsze robie testy po @... tak na wypadek.
Ogólnie owu była w wyznaczonym przez OF terminie. Wg objawów.. i tego pozytywa jest szansa ze sie wstrzelilismy.. zobaczymy.
Dziwi mnie tylko że boli mnie tylko lewy jajnik. W zeszlym cyklu mialam dyskoteke.. raz lewy .. raz prawy.. raz oba.. :p
A tu tylko czuje lewy
-
nick nieaktualny
-
mnie pierwszy raz w życiu dopadło kłucie w jajniku w szczęśliwym cykluZołza:) wrote:Nie odp bo nie wiem. Ja zawsze robie testy po @... tak na wypadek.
Ogólnie owu była w wyznaczonym przez OF terminie. Wg objawów.. i tego pozytywa jest szansa ze sie wstrzelilismy.. zobaczymy.
Dziwi mnie tylko że boli mnie tylko lewy jajnik. W zeszlym cyklu mialam dyskoteke.. raz lewy .. raz prawy.. raz oba.. :p
A tu tylko czuje lewy
i też tylko w jednym !
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:Ana napisz mi jeszcze czy u męża wszyyystko ok, bo np. u nas były wyniki na pierwszy rzut oka idealne, ale jak się wczytałam to znalazłam winowajcę!
Wyniki męża są w porządku. Jak dobrze pamiętam to ruchliwość 52% morfologia 8%. TSH w kwietniu 2,5 a jeszcze w luty 3,5. Euthyrox zaczęłam brać w kwietniu. Prolaktyny nie badałam. FT3 i FT 4 nie pamiętam jakie ale na pewno w normie.2 lata starań
33 lata
03.2017 - Niedrożne jajowody (laparoskopia)
04.2017 - Novum start
05.2017 - I procedura IVF et jednego zarodka
-
Hmmm.. a jak czas upłynnienia nasienia?Ana_83 wrote:Wyniki męża są w porządku. Jak dobrze pamiętam to ruchliwość 52% morfologia 8%. TSH w kwietniu 2,5 a jeszcze w luty 3,5. Euthyrox zaczęłam brać w kwietniu. Prolaktyny nie badałam. FT3 i FT 4 nie pamiętam jakie ale na pewno w normie.
bo u mnie tu był pies pogrzebany! pomogła głupia flegamina
-
czas upłynnienia 20Sylwia91 wrote:Hmmm.. a jak czas upłynnienia nasienia?
bo u mnie tu był pies pogrzebany! pomogła głupia flegamina
2 lata starań
33 lata
04.2017 - Novum start
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mówi żeby wyluzować i że jak przez 2 lata nie ma ciąży to dopiero zaczyna się leczenie. Po tym umówiłam się do endokrynologa, który powiedział że TSH na pewno jest za wysokie. Za tydzień robię kolejne badanie TSH i przeciwciała przeciwtarczycowe.Sylwia91 wrote:oo to super!! gratuluję tak dobrych wyników! hmm tsh też nie wydaje mi się, zeby było przeszkodą.. a co gin mówi?2 lata starań
33 lata
04.2017 - Novum start
-
znam przypadki zajścia w ciąże z tsh ponad 4... więc ciężko mi się zgodzić z taką kategoryczną oceną... ale zrób koniecznie anty tg i anty tpo, może to hashimoto, ja mam.Ana_83 wrote:Mówi żeby wyluzować i że jak przez 2 lata nie ma ciąży to dopiero zaczyna się leczenie. Po tym umówiłam się do endokrynologa, który powiedział że TSH na pewno jest za wysokie. Za tydzień robię kolejne badanie TSH i przeciwciała przeciwtarczycowe.
Co to za gin co daje aż 2 lata!! Masakra! mi każdy u którego byłam dawał rok najwięcej... A ile się staracie? -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH