Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Dziewczyny! Dawno mnie nie było na forum i nie jestem na bieżąco. Przez ostatnie trzy miesiące robiłam różne badania, aby dowiedzieć się czy wszystko jest w porządku. Owulacje mam co miesiąc, HSG wyszło dobrze, od 4 tygodni biorę Euthyrox. Mąż ma dobre wyniki. Proszę Was o radę na co jeszcze mogę zwrócić uwagę, co zbadać?2 lata starań
33 lata
03.2017 - Niedrożne jajowody (laparoskopia)
04.2017 - Novum start
05.2017 - I procedura IVF et jednego zarodka
-
nick nieaktualny
-
A badałaś inne hormony? lh, fsh, prolaktynę... hmm nie pamiętam co jeszcze.. a! progesteron?Ana_83 wrote:Witajcie Dziewczyny! Dawno mnie nie było na forum i nie jestem na bieżąco. Przez ostatnie trzy miesiące robiłam różne badania, aby dowiedzieć się czy wszystko jest w porządku. Owulacje mam co miesiąc, HSG wyszło dobrze, od 4 tygodni biorę Euthyrox. Mąż ma dobre wyniki. Proszę Was o radę na co jeszcze mogę zwrócić uwagę, co zbadać?
-
nick nieaktualnyU mnie zabawna sytuacja... bo rodzice i chlopak juz przed zareczynami knuli... i juz termin mieli i dj i czekali na moje "tak" :pPączek wrote:Tez myśleliśmy zeby zrobic spontan bez jakiejs większe pompy ale narazie jakos tak duzo sie dzieje ze nikt o tym nawet nie myśli
Sylwia91, Pączek, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Kościelny to i mi sie marzy tyle ze ja nie chce wesela itp a rodzina znowusz naciska ze jak kościelny to weselisko na 150 osob bo rodzina duża - wiec ja juz ucinam tego typu rozmowy co i kiedy ze ślubem bo mnie to zaczyna drażnić i denerwować niepotrzebnieSylwia91 wrote:Pewnie, każdy robi jak mu pasuje :*
ja jestem religijna i zależało mi na ślubie kościelnym, ale o dzidziusia się zaczęliśmy starać pół roku przed ślubem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAna_83 wrote:Witajcie Dziewczyny! Dawno mnie nie było na forum i nie jestem na bieżąco. Przez ostatnie trzy miesiące robiłam różne badania, aby dowiedzieć się czy wszystko jest w porządku. Owulacje mam co miesiąc, HSG wyszło dobrze, od 4 tygodni biorę Euthyrox. Mąż ma dobre wyniki. Proszę Was o radę na co jeszcze mogę zwrócić uwagę, co zbadać?
jakie mialas TSH 4 tygodnie temu? badalas prolaktyne? -
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Dziś jak się źle czułam.. i długo spałam... nie przyszedł sprawdzić czy żyje... a zapytać o której obiad :p
Skądś to znam..
Wczoraj jak wróciłam ze szpitala to mój mąż mówi... No w końcu będzie miał kto mi kawę robić.. A i wieczorem kolację proszę bo już zapomniałem jak smakuje...
Buahahahahahaha
Sylwia91, rozowyflaming, Zołza:) lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH