Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierwsze zrobiłam paskowe bo miałam w domu, dostałam gratis do owulkowych, ale jak kupować musiałam to brałam płytkowe, do firmy nie przywiązywalam uwaginikola2877 wrote:Aktualnie jestem u rodzicow w malej miescinie i tu tylko na apteki mozna liczyc.
A jakie testy polecacie kochaane?
nikola2877 lubi tę wiadomość
-
Ja bym nie wierzyła temu co piszą na opakowaniu. U mnie na wielu testach pisało że wykrywa już 6 dni po zapłodnieniu a czułość była 25nikola2877 wrote:Wezme jakis plytkowy. Moze bedzie jakis ktory wykrywa 6dni od zaplodnienia. Bo orientuje sie ze takie sa u mnie.
-
U mnie poza tym że pisało 6 dpo to nie umieścili info jak czułośćSylwia91 wrote:Ja bym nie wierzyła temu co piszą na opakowaniu. U mnie na wielu testach pisało że wykrywa już 6 dni po zapłodnieniu a czułość była 25

Sylwia91 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
Js to nie wiedziałam kiedy będę miała okres. Pierwsza teoria że w zeszła niedziela druga że w środę. Test w pon wyszedł po kilku godzinach. We wtorek plytkowy cień cienia i z dnia na dzień coraz ciemniejsza krecha. Zaczęłam testować albo jeden dpo albo 3 dni przed okresem:-D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 07:56

-
Witaj kochana to nic tylko serduszkowacElunia wrote:Dzień dobry:-)
U mnie dzisiaj po Cło ewidentne dni płodne:-)) Piwrwszy raz chyba tak szybko i śluz książkowy:)) Tylko tempka jakby w miejscu.
I pierwszy raz tak nie boli:-))))

-
To wsiadaj na chłopa i róbcie groszkaElunia wrote:Dzień dobry:-)
U mnie dzisiaj po Cło ewidentne dni płodne:-)) Piwrwszy raz chyba tak szybko i śluz książkowy:)) Tylko tempka jakby w miejscu.
I pierwszy raz tak nie boli:-))))
bo widzę że cel konkretny na maj!
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo właśnie tylko ze ja znowu w Łodzi jestem z tatą po ciężkiej operacji. Na weekend mój przyjechał i jakaś armie zostawił. Nie chce mi się trochę znowu 300 km jechać ale chyba nie ma wyjścia... No i jutro mam monitoring w wawie.. Zobaczę jak będzie, ale może wyskoczę wieczorkiem i rano wrócę
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
To trzymam kciuki za tatę i za ciebieElunia wrote:No właśnie tylko ze ja znowu w Łodzi jestem z tatą po ciężkiej operacji. Na weekend mój przyjechał i jakaś armie zostawił. Nie chce mi się trochę znowu 300 km jechać ale chyba nie ma wyjścia... No i jutro mam monitoring w wawie.. Zobaczę jak będzie, ale może wyskoczę wieczorkiem i rano wrócę

Sylwia91 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH