Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tulę cie kochanakozamonia wrote:Cześć dziewczyny, muszę się z wami podzielić smutną wiadomością. Dzisiaj dostałam @

niestety. znowu zaczynamy od nowa. prosiłam już męża, żeby powtórzył w tym tygodniu swoje badania, żebyśmy wiedzieli na czym stoimy i w razie czego zdążyli z inseminacją.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Monia tule mocnokozamonia wrote:Cześć dziewczyny, muszę się z wami podzielić smutną wiadomością. Dzisiaj dostałam @

niestety. znowu zaczynamy od nowa. prosiłam już męża, żeby powtórzył w tym tygodniu swoje badania, żebyśmy wiedzieli na czym stoimy i w razie czego zdążyli z inseminacją.
:* róbcie badania! A czemu już myślisz o inseminacji? Nie za wcześnie? Tzn. Ja się nie znam i tylko pytam z ciekawości :*
-
nick nieaktualnykozamonia wrote:Cześć dziewczyny, muszę się z wami podzielić smutną wiadomością. Dzisiaj dostałam @

Tule mocno !
-
A ja jeszcze mam pół kilo truskawekSylwia91 wrote:To macie pyszne śniadania, mnie się chce owoców dzisiaj pojadę zrobić zapasy...
Waldi ja Ci chętnie zrobię! Wbijaj na łóżkowe lenistwo

-
przytulam ! biedna ty...kozamonia wrote:Cześć dziewczyny, muszę się z wami podzielić smutną wiadomością. Dzisiaj dostałam @

Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Sylwia91 wrote:To macie pyszne śniadania, mnie się chce owoców dzisiaj pojadę zrobić zapasy...
Waldi ja Ci chętnie zrobię! Wbijaj na łóżkowe lenistwo
To wbijam a co :*
Sylwia91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Kochana w czym chemii nie ma? Nawet gerberki mają. Nic nie zrobisz. Chyba że sama masz ogródek ekologicznySylwia91 wrote:No wiesz.. Same truskawy tak, ale w dzisiejszych czasach są już tak pryskane że mają sporo chemii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 09:44

-
Bo wcześniejsze wyniki mojego - z lutego nie były za dobre. Teraz miał te 3 miesiące porządnej suplementacji i będziemy widzieć co to dało.Sylwia91 wrote:Monia tule mocno
:* róbcie badania! A czemu już myślisz o inseminacji? Nie za wcześnie? Tzn. Ja się nie znam i tylko pytam z ciekawości :*
Jak się nie polepszy to mamy bardzo małe szanse na zapłodnienie w sposób naturalny i dlatego mamy w rozważaniu inseminację. -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

znowu mi ochotę robisz!