Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Wolę nie... bo jak zapomne i wypuszcze to mogę ludzi guzikami pozabijac jak wystrzela z koszuli :p
Hahaha - ale ile atrakcji by przy tym było
Już widzę te nagłówki w gazetach "Wypuściła powietrze z brzucha, zabiła 3 ludzi"
Sylwia91, Zołza:), Kim87, Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Pierwsza strona w Fakcie moja :p
żeby tylko Fakt
ja już widzę super expres, chwila prawdy 
A później powiedziałabyś w swojej obronie że "koleżanka z forum mi powiedziała "wciągaj brzucha" to wciągnęłam
"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 09:08
Sylwia91, Zołza:), Tuliska lubią tę wiadomość
-
No to witamy się i my..
Więc po kolei..
Klaudys będzie dobrze zdasz i będziesz miała spokój..
Gaduaa to już a może dopiero za tydzień.. W ten sam dzień mam wizytę u gina więc będziemy w napięciu czekać.
Elunia życzę tacie Twojemu powrotu do zdrowia a Tobie szczęśliwego cyklu..
Tuliska co za dziadostwo ten pęcherzyk ale miejmy nadzieję że w następnym cyklu się dziad postara i pęknie porządnie..
Nikola testuj też trzymam kciuki i czekam i czuwam i paczam.
No także ten.. Sypcie groszami Sypcie o to tu chodzi przecież a my ciężarne będziemy kciukac.
Oj tam Zołzolek olej typa.. Będziesz się nim przejmowała.. Ja dziś rano jak wisiałam nad WC to dopiero zobaczyłam wielki bebech.. Masakra.
No ja w tym tygodniu dostałam zwolnienie od męża z obowiązków bycia kierowcą wszem i wobec.. Tosia mama odwozi Narcyz w pracy do 10 cały tydzień a potem firma więc wozi pracowników za mnie.. Ou jea.. Nic tylko leżeć..
Ale jak wstaje to mi się kręci w głowie strasznie..
No to na tyle chyba.
Jak kogoś pominęłam sorki..
Aaaajj.. Sylwia żyję teraz Waszą wizytą.. Liczę że jutro będziemy pić za Basie.. O której wizyta?
Sylwia91, Gaduaaa, Zołza:), Tuliska lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:Waldi to hormony tak obniżają ciśnienie że można zasłabnąć

No no. Ja jeszcze do tego biere Luttagen więc dodatkowo obniża..
Tosiu nie chciał do przedszkola.. Bo on mamy pół dnia nie będzie widział.. Może boi się że wróci a mnie znów nie będzie.. Obiecałam mu bajeczki po powrocie bo chciał żebym się bawiła z nim a ja tylko leżę.. Więc mówię że pan doktor wypuścił mnie ze szpitala dlatego że on tęsknił i że pan doktor kazał leżeć i to był warunek.. Ach te dzieci..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, muszę się z wami podzielić smutną wiadomością. Dzisiaj dostałam @

niestety. znowu zaczynamy od nowa. prosiłam już męża, żeby powtórzył w tym tygodniu swoje badania, żebyśmy wiedzieli na czym stoimy i w razie czego zdążyli z inseminacją.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH