Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
A mam mały na działceKim87 wrote:Kochana w czym chemia nie ma? Nawet gerberki mają. Nic nie zrobisz. Chyba że sama masz ogródek ekologiczny

alenw tamtym roku tylko warzywa, no i bez oprysku ciężko było je utrzymać, w tym roku stawiamy na ogórki bo bardso lubimy a ładnie nam rosły. O owocach nie myślałam, mam tylko drzewka owocowe ale są jeszcze małe. Wiem że we wszystkim są konserwanty niestety. Ja dziecku będę gotować i blendować zupki
-
Będzie będzie grochZołza:) wrote:Tak sobie patrze na swój wykres.. i jak teraz w ciągu dwóch dni temp mi spadła ( a tfu! a tfu! ) to wyjdzie z tego kotek :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 09:52
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
To ja myślałam że ty już sikasz. Niedobre ty ciezarną tak trzymać w niepewnościnikola2877 wrote:Niedługo test pójdzie w ruch. Niedługo mykam po tesciki.
Zołza:), nikola2877 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Trzymam kciuki z całych sił żeby wyniki były lepsze! :*kozamonia wrote:Bo wcześniejsze wyniki mojego - z lutego nie były za dobre. Teraz miał te 3 miesiące porządnej suplementacji i będziemy widzieć co to dało.
Jak się nie polepszy to mamy bardzo małe szanse na zapłodnienie w sposób naturalny i dlatego mamy w rozważaniu inseminację.
daj znać koniecznie
kozamonia lubi tę wiadomość
-
Też mam taki zamiar. Znalazłam ostatnio ma fb blog gdzie dziewczyna ocenia wszystko co dla dzieci. Idzie się zalamać.Sylwia91 wrote:A mam mały na działce
alenw tamtym roku tylko warzywa, no i bez oprysku ciężko było je utrzymać, w tym roku stawiamy na ogórki bo bardso lubimy a ładnie nam rosły. O owocach nie myślałam, mam tylko drzewka owocowe ale są jeszcze małe. Wiem że we wszystkim są konserwanty niestety. Ja dziecku będę gotować i blendować zupkiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kim87 wrote:To ja myślałam że ty już sikasz. Niedobre ty ciezarną tak trzymać w niepewności

Oj nie dobra ja!
Musisz mi to jakos kochana wybaczyć
Ale nie chce robic tak jeszcze przy rodzinie bo wiecie jak to jest. Będą mówić.. Moja mama juz by chciała wnuka. A jak okres przyjdzie to potem bedzie mówić ze zawiedziona.
juz raz przezywalam podobna sytuacje.
Kim87 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH