Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
eveli_na wrote:Ja wizytuje sie w srode Waldziu.
coz pospalam dzis troche
ostatnio czesto mi sie to zdarza.
Ktos tu cos pisal o chemii w zarciu niestety wszedzie tego pelno. Ale nie tylko zarcie jest naszprycowane, niestety ale kosmetyki rózniez te dla dzieci wcale nie maja fajnych składów. A pampersy to cała tablica mendelejewa... ;/
To fakt..
Kiedyś dostałam do testowania w ramach kampanii płyny szampony i kremy Johnson i Tosiu miał uczulenie.. Na pampersy z Rossmanna też..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:To fakt..
Kiedyś dostałam do testowania w ramach kampanii płyny szampony i kremy Johnson i Tosiu miał uczulenie.. Na pampersy z Rossmanna też..
johnson do dzis dnnia mi dzieciarnie uczula. A obie mlodsze nie mogły nosic pampków bo odparzenia były okropne. -
Ja tam Tosiowi nic wielkiego nie robię.. Nie mam siły ale tort zamówiłam u znajomej taki z masą plastyczną i postaciami z bajek.. Będzie na torcie Parauszek i rybka mini mini.. Na okrągłe urodziny niech ma tym bardziej że będzie mnie kosztował 50 60 zł.
Sylwia91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hello spowrotem. Ja tak tylko z doskoku...
Kasiu moja prolaktyna ostatnio przeszło 29 ale czynna wzrosła 8 razy. 230 miałam po tej tabletce metaclopramidol(???) Coś koło tego, nie pamiętam nazwy:) mam powtarzać wyniki teraz.
Sylwia, Waldis ja tez mam nadzieje ze wszystko nam sie jakos ułoży. Się zobaczy się

KozaMonia tak mi przykro:( kochana mam prośbę, co było nie tak z badaniami męża? Mój ma poniżej normy parę rzeczy ale gin mówi że szału nie ma ale nie jest tak źle. Chciałam porównać :*
WaldhauzerM lubi tę wiadomość

-
Morfologia plemników była dosyć słaba, nie pamiętam teraz dokładnie bo jestem w pracy i nie sprawdzę, ale procent tych prawidłowych był mały - chyba 2%. Ilość i cała reszta były w porządku, ale nie były prawidłowo zbudowaneTuliska wrote:Hello spowrotem. Ja tak tylko z doskoku...
KozaMonia tak mi przykro:( kochana mam prośbę, co było nie tak z badaniami męża? Mój ma poniżej normy parę rzeczy ale gin mówi że szału nie ma ale nie jest tak źle. Chciałam porównać :*
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH