Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny

Jestem tu nowa. staramy się z partnerem o maleństwo już 5 miesięcy. Co miesiąc to samo rozczarowanie.. Cykle zawsze miałam regularne, myślałam że nie będzie problemów z zajściem. Od miesiąca biorę kwas foliowy, z nadzieją że coś pomoże. Obecnie jestem w 30 dniu cyklu i okresu nie ma, zawsze jest w 28 albo 27. wczoraj robilam test ale niestety negatywny. Zawsze przed okresem mam zgagę ale teraz nie wystąpiła, tylko straszny ból piersi.. Myślicie dziewczyny że test może się mylić ?? -
Może powtórz jutro albo pojutrzePaulla24 wrote:Cześć dziewczyny

Jestem tu nowa. staramy się z partnerem o maleństwo już 5 miesięcy. Co miesiąc to samo rozczarowanie.. Cykle zawsze miałam regularne, myślałam że nie będzie problemów z zajściem. Od miesiąca biorę kwas foliowy, z nadzieją że coś pomoże. Obecnie jestem w 30 dniu cyklu i okresu nie ma, zawsze jest w 28 albo 27. wczoraj robilam test ale niestety negatywny. Zawsze przed okresem mam zgagę ale teraz nie wystąpiła, tylko straszny ból piersi.. Myślicie dziewczyny że test może się mylić ??
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
cześc kochane

Zołza, @ w ogóle nie przyjdzie! jak bedzie trzeba to nawet sto wierszyków napisze, a co!
co tam u reszty dziewczyn?
Widzę że była dyskusja o witaminkach, to i ja się wypowiem co pomogło w moim szczęśliwym cyklu:
kwas foliowy, wiesiek, magnez z witaminą b6 i witamina c jak mi się przypomniało. robiłam jeszcze testy owu ale serduszkowaliśmy tak czy siak co dwa dni.
no i moja kontrowersyjna metoda o której juz Wam mówiłam- wymacałam se szyjkę trochę z lewej strony więc po serduszkowaniu podniosłam nóżki w górę i przechyliłam się trochę na lewo
nie wiem, czy pomogło czy nie miało żadnego znaczenia ale Wam mówię
Kasia1987, WaldhauzerM, Zołza:), kozamonia, Pączek lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
HAhah Szuflada aż mi się gęba cieszy, jak przeczytałam o Twoich wygibasach.
Ja daję nóżki do góry... Dobrze, że mój po seksie sobie zasypia, bo nie gapi się co wyprawiam
poduszkę pod pupę i leżę tak trochę
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
szczęściara, mój facet czuje jakąś dziwną potrzebę przytulania (doprawdy nie wiem, jakim cudem on nie jest kobietą) i w zaden sposób nie mogłam mu nigdy wytłumaczyć, że ja po prostu MUSZĘ TRZYMAĆ TE CHOLERNE NOGI W GÓRZEKasia1987 wrote:HAhah Szuflada aż mi się gęba cieszy, jak przeczytałam o Twoich wygibasach.
Ja daję nóżki do góry... Dobrze, że mój po seksie sobie zasypia, bo nie gapi się co wyprawiam
poduszkę pod pupę i leżę tak trochę 
Kasia1987, Kim87, Tuliska, Sylwia91, Elunia lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nick nieaktualny
-
szuflada wrote:kochana! patrzyłam na Twój wykres właśnie. nie za późno wyznaczyło Ci tą owulację?
Za późno... 3 dni wcześniej obstawiam. Przed tym dużym spadkiem.
Bo tam już się wcześniej zaczęła faza wysokich tempek.
Głupi ten program jak nie wiem
Zołza:) lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualnyTy mnie nie pytaj o wykres bo ja nie mam zielonego pojęcia co tam się dziejeszuflada wrote:kochana! patrzyłam na Twój wykres właśnie. nie za późno wyznaczyło Ci tą owulację?

Aaaale pozytywny test był w terminie który zaznaczylo OF.
W zeszłym cyklu np pozytywny był 1 dzień po wyznaczonych
A hu...steczka wie o co w tym tam biega
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH