Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuliska wrote:Waldi dobre;) ja mam psa zamiast dziecka;)
stanie przy łóżku i piszczy i piszczy i piszczy 
ale przynajmniej ni nikomu nie opowie 

A no pies też któregoś razu nam towarzyszył.. Kiedyś oparł się przednimi łapami na łóżku i paczal a ostatnio usiadł na dworze na parapecie i oglądała.. Mąż nie mógł się skupić i rolety zasłonił..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyTuliska wrote:Waldi dobre;) ja mam psa zamiast dziecka;)
stanie przy łóżku i piszczy i piszczy i piszczy 
ale przynajmniej ni nikomu nie opowie 

My kiedyś musieliśmy wstawić w drzwi szafkę żeby moja psina nie stała obok i sie lampila...
No weź ty się
a ta obok Ci się w oczy patrzy :p
Tuliska lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:My kiedyś musieliśmy wstawić w drzwi szafkę żeby moja psina nie stała obok i sie lampila...
No weź ty się
Nasza jak widzi, że zaczyna się akcja, to spokojnie idzie sobie do salonu (przeszkadza jej w spaniu trzęsące się wyro) albo leży niewzruszona. Na początku jak ją mieliśmy, to mężuś się nieco krępował
Tuliska, kozamonia, Sylwia91 lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Dokładnie, znam to doskonałeZołza:) wrote:My kiedyś musieliśmy wstawić w drzwi szafkę żeby moja psina nie stała obok i sie lampila...
No weź ty się
nasza jeszcze biega w koło łóżka
Jest tylko tak: mąż na nogach, psa ni ma, na podworko marsz;)

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tuliska wrote:Allmita...

No to tak inofem, Ja biorę ovarin, to samo dzialanie ma. I zawiera witaminki oprócz tego co inofem
tak jest przynajmniej napisane.
Niepokalanka biorę półtora miesiąca dopiero. Za 2 tygodnia powtarzam prolaktyne. Więc zobaczymy. Szczerze to mnie też się wydaje ze to był chwilowy skok... wcześniej robilam i miałam na poziomie 12.
A o czynnej prolaktynie też słyszałam no ale co? Nakazał to robię
po wynikach ma mi Bromka przepisać właśnie jesli nie bedzie zmiany.
To chyba wsio;)
ach...zapomnialam o tym Twoim ovarinie...no to tak-imofen nie podziała w takim razie..
Tuliska lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualny
-
oooo zwierzaki...
ja na poczatku krępowałam sie przy kotach...
ale teraz jak zaczynamy-to koty złażą z łózka-nie podoba im się to ruszające posłanie, albo wogóle nie patrza na to co robimy..
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
mój królik jakimś cudem zawsze zwęszy że się miziami i myk na nasze łóżko popatrzećZołza:) wrote:My kiedyś musieliśmy wstawić w drzwi szafkę żeby moja psina nie stała obok i sie lampila...
No weź ty się
Kasia1987 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny

U mnie duzo sluzu białgo ale wodnistego i bol jajników ponownie +wrazlwie piersi.
Kurcze wczoraj konczylismy w pozycji od tyłu i powiem wam,ze troszke polecialo po nogach ale nie duzo jak nigdy i bylam zdziwinoa bardzo i mowie do mojego tej a Tobiee polevialo cos tam czy nie hehe jest to wgl mozliwe zeby duzo nasienia nie wyleciało praktycznie znikomo :p
Ale mam dylemat bo jesli dzisiaj jajo sie uwolni to nie wiem czy jutro jak wspolzyje nie bedzie zapozno :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 13:58
-
Witam Judi :*
Sama nie wiem, ze mnie najczęściej dość sporo wypływa...
A
dzisiaj raczej nie zaszkodzi
to nigdy nie szkodzi
dziewczyny z kinderniespodziankami w b rzuszkach pisały że majstrowaly i codziennie i co drugi dzien... chyba po prostu ma być to będzie :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 14:11

-
Kim87 wrote:mój królik jakimś cudem zawsze zwęszy że się miziami i myk na nasze łóżko popatrzeć

Nie mogę z Wami, płaczę ze śmiechu
Wyobraziłam sobie, jak tak noskiem rusza jak króliki hahahah
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowyżej :pSylwia91 wrote:Hej dziewczyny! Ho ho! Pospałam
trza wstawać!
Historie mega, moje psiaki też się gapia
Zołza dawaj wyniki!
Nikola gdzie jesteś? Na testa czekamy!
Judi myślę że coś tak w środku zostało, ale popraw jutro dla pewności!
Sylwia91 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH