Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:Hej dziewczyny

U mnie duzo sluzu białgo ale wodnistego i bol jajników ponownie +wrazlwie piersi.
Kurcze wczoraj konczylismy w pozycji od tyłu i powiem wam,ze troszke polecialo po nogach ale nie duzo jak nigdy i bylam zdziwinoa bardzo i mowie do mojego tej a Tobiee polevialo cos tam czy nie hehe jest to wgl mozliwe zeby duzo nasienia nie wyleciało praktycznie znikomo :p
Ale mam dylemat bo jesli dzisiaj jajo sie uwolni to nie wiem czy jutro jak wspolzyje nie bedzie zapozno :p
Ja leżę z nóżkami do góry z 10 min to nie wypływa.
Ale za to często w pracy następnego dnia ze mnie chluśnie
Sylwia91 lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualny
-
ja mam w tym cykluSylwia91 wrote:Podbijam! Ja też nie trafiłam

dzień przed owu i dzień po owu... ale myślę że to
przed owu mogło ogarnąc sprawe i poczekać do drugiego dnia owu... a miałam ją w godzinach popołudniowych myślę bo znalazłam na galotach niteczkę krwi w śluzie...
badałam dziś szyjkę (tak wiem... nie powinnam) i ta pinda jest tak wysoko że jej nie mogłam sięgnąć...Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
przepraszam, że Wam tym głowę zawracam na staraczkowym forum ale tu jest dużo dziewczyn które znają się na rzeczy albo już były w ciąży. nie wiem co mam robić, bo wymiotowałam dziś juz dwa razy i czuje sie jak wór kartofli. do lekarza dojechać dzisiaj autobusem i czekac w kolejce nie ma szans, nie dam rady. w dodatku znowu zobaczyłam malutką plamkę, mam mętlik w głowie.Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka!
-
nick nieaktualny
-
skoro wysoko to dobrze ja miałam wysoko twardą i zamkniętąGaduaaa wrote:ja mam w tym cyklu
dzień przed owu i dzień po owu... ale myślę że to
przed owu mogło ogarnąc sprawe i poczekać do drugiego dnia owu... a miałam ją w godzinach popołudniowych myślę bo znalazłam na galotach niteczkę krwi w śluzie...
badałam dziś szyjkę (tak wiem... nie powinnam) i ta pinda jest tak wysoko że jej nie mogłam sięgnąć...
Zołza prolaktyna jak dziewczyny piszą. Niech ci zbije ginka lekamiMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
to jeszcze o niczym nie świadczy zrób rano.nikola2877 wrote:Juz po. Niestety negatywny

Głowa do góry skoro nie ma ciotki jest nadzieja. Zrób bete jak chcesz mieć pewność
Sylwia91 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
właśnie jest też twarda i zamknięta...Kim87 wrote:skoro wysoko to dobrze ja miałam wysoko twardą i zamkniętą
Zołza prolaktyna jak dziewczyny piszą. Niech ci zbije ginka lekami
ale to jeszcze nie jest objaw heheh
bo najczęściej po owu wędruje sobie do gory a potem na @ schodzi
Fabian
Cyprian
Tymuś 
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH