Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze dziewczyny to chyba ruchy dzidzi są... Cos mnie od wczoraj puka od środka w dole brzucha, myślałam że to skurcze mięśni przez brak magnezu może, ale czuję to dzisiaj cały dzień z przerwami... Nie wiem sama. Zapytam jutro lekarki czy to to i czy możliwe że tak szybko czuję
Tuliska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny,
nie potrafie dzisiaj pisac, dzisiaj jest bardzo smutny dzien..
ale tak dla otuchy: Zolzol ja w przeliczeniu na Twoje jednostki na dzien przed ostatnia @ mialam prolaktyny 1076 i sie nie zalamalam tylko ucieszylam, ze wiem co jest grane - prolaktyne sie najlatwiej zbija - polecialam do gina, wyprosilam o tabletki i lykam teraz przez miesiac dostinex i wierze, ze jak tylko wsiura zmaleje to zajde
wiec glowa do gory Zolzol :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 14:58
Zołza:) lubi tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Któraś z Was może bierze magnez albo żelazo? Bo ja chce kupić i zastanawiam się jaki
Ja biore żelazo i staram się kupować różne tzn ostatnio miałam szelazo+SR a teraz mam Chela Ferr ForteWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 14:58
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
Spie dzis żywcem. Totalnie.
A wy smarujecie na potęgę.
Szuflado ale Ty stresujesz siw rzyganiem czy plamieniem? Bo do tego pierwszego to można sie przyzwyczaić... Do 12 tyg. Takie samopoczucie to normalka. Natomiast plamienie radzilabym skonsultować jesli ciągle występuje. -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Cyprian 

mam lenia jak stąd do Australii