Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
mówiłam że nie mięśnieSylwia91 wrote:Kurcze dziewczyny to chyba ruchy dzidzi są... Cos mnie od wczoraj puka od środka w dole brzucha, myślałam że to skurcze mięśni przez brak magnezu może, ale czuję to dzisiaj cały dzień z przerwami... Nie wiem sama. Zapytam jutro lekarki czy to to i czy możliwe że tak szybko czuję
Sylwia91 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Evelin wrote:Hej wam, od dzis kolejne szanse.. skonczyla sie @, zakupilam termometr, od dzis mierze. W ustach 36,10 w pochwie 37 , wczoraj bylo bez zabezpieczenia.. nie wiem ktora tempka sie sugerowac.. jak ktos ma jakas rade bedzie mi milo
pozdr :*
Ja mierzę w ustach i staram sie zeby był w tej samej pozycji i tym samym miejscu -
eveli_na wrote:U kazdej kobiety inna. Ciężko napisać ile ma wynosić. Poczytaj o metodzie objawowo termicznej.
No dobrze. P.ginekolog powiedzial zeby badac w pochwie. Jutro zobaczymy co wyjdzie. Zaczelam brac kwas foliowy i witamine d6, mój kwas foliowy i androvit, czas pokaze, dzieki ! :*
-
zołza przytulam cie kochanie,a mówiłaś że masz ładny wykres?Zołza:) wrote:No to na ten cykl mam nie liczyć.
6 tyg brania tabl i 24 czerwca po skierowanie na badanie prolaktyny. I zobaczymy...
Ptasiek pucuj sie co się stało nie strasz ...
Elvelina wybierz jedno miesce jak w ustach to miedzy jezykiem a ósemką jaknajdalej sie da. Ja w okresie miałam wyższą potem opadała do owulki po owulce wzrost.Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

-
Kim87 wrote:zołza przytulam cie kochanie,a mówiłaś że masz ładny wykres?
Ptasiek pucuj sie co się stało nie strasz ...
Elvelina wybierz jedno miesce jak w ustach to miedzy jezykiem a ósemką jaknajdalej sie da. Ja w okresie miałam wyższą potem opadała do owulki po owulce wzrost.
Bede robic zapisy to sie dowiem jak to u mnie, i chociaz mam cykle 31 dn to starania juz zaczne od 12 dnc bo gdy zaczelam później (16) to nic, no i witaminki do tego A jesli nie pomoze to ten wisiolek co mowilas bo moze jest cos z tym sluzem. W ostatecznosci lekarz.. daj znac co tam za kopniaki masz
mnie tam moze naparzac ile wlezie, zeby tylko sie udalo
Kim87 lubi tę wiadomość

-
GratulujęKim87 wrote:mnie kazał przyjsć w 8 tyg ciąży
i zapraszamy cię na nasz wątek ciążowy na fioletowej stronie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 15:49
Zołza:), Sylwia91 lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH