Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
no ja też Was kocham. a już na pewno wiem, że nigdy bym Was znikąd nie wygoniła. ach, az mi się przykro robi jak pomyslę ze chciałam być dla dziewczyn jeszcze miła. dla margaretki też. już wiem, że nie zasługuje na moją sympatię
Sylwia91 lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
i zgadzam się z Waldi Zołzuś. ja też bym machneła jeszcze progesteron chociaz on potrafi się dosyć szybko zmieniać. spójrz na to tak: ten cykl na straty ale jednoczesnie najbardziej owocny ze wszystkich
bo zaowocował Twoją świadomością i rozpoczeciem leczenia. na straty ale w słusznej sprawie
Zołza:) lubi tę wiadomość
Zołzetko ja tyż brałam bromergon.. Dobrze nie wspominam bo cały dzień śpiąca byłam.. Mąż mnie mało z domu nie wywalił bo nic w domu nie robiłam..
Bromergon ciśnienie obniża więc bierze się na noc..
Ale moja kuzynka też go bierze i czuje się dobrze.. Każdy reaguje inaczej..
Teraz będzie z górki :*
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
dla "dziewczyn" ..szuflada wrote:no ja też Was kocham. a już na pewno wiem, że nigdy bym Was znikąd nie wygoniła. ach, az mi się przykro robi jak pomyslę ze chciałam być dla dziewczyn jeszcze miła. dla margaretki też. już wiem, że nie zasługuje na moją sympatię

nie wiem jak to odebrać w tym momencie...Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Nawiązując do Szuflady.. Jak masz PRL za wysoko to Progesteron jest za nisko.. Ale po bromergonie jedno i drugie wróci do normy..
Teraz jeszcze możesz se chlapnąc ale później alkohol nasila skutki uboczne brania bromergonu.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nikogo konkretnego nie mam na myśli. "dziewczyn"- czyli wszystkich tych, które gdzies tam w swoim sumieniu poparły margaretkę. sama nie wiem, która i mówiąc szczerze niewiele mnie to obchodzi jużGaduaaa wrote:dla "dziewczyn" ..
nie wiem jak to odebrać w tym momencie...
dobrze że podkreśliłaś tym "już"szuflada wrote:nikogo konkretnego nie mam na myśli. "dziewczyn"- czyli wszystkich tych, które gdzies tam w swoim sumieniu poparły margaretkę. sama nie wiem, która i mówiąc szczerze niewiele mnie to obchodzi już

bo też można to różnie skomentować...
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
wybacz kochana ale mnie po prostu takie oburzenie wzięło że szkoda gadać. to ja już wiem, czemu zapachmalin mnie usuneła z przyjaciółek. najwyraźniej nie pasowałam do jej koncepcji staraczek. jaka szkoda.Kim87 wrote:Szuflada i Gaduaaa nie zaczynajmy nowych zgrzytów proszę

Sylwia91 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
no to dostinex...Zołza:) wrote:No mi też mówiła o dwóch. Ten co mam (tańszy) i jakis co ponad 100zł kosztuje.
Jak bedzie lipnie to zmienimy
będziesz miała porównanie jak się będziesz po bromku źle czuła to zamienisz na dostinex.. a nóż widelec Ci przypasuje to zaoszczędzisz kasę
Kim87, Zołza:) lubią tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
szuflada wrote:wybacz kochana ale mnie po prostu takie oburzenie wzięło że szkoda gadać. to ja już wiem, czemu zapachmalin mnie usuneła z przyjaciółek. najwyraźniej nie pasowałam do jej koncepcji staraczek. jaka szkoda.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Zołza:) wrote:No mi też mówiła o dwóch. Ten co mam (tańszy) i jakis co ponad 100zł kosztuje.
Jak bedzie lipnie to zmienimy
Kochana może mówiła o norprolac.. On tyle kosztuje. Ja dostinex kupowałam za 40 albo 60 zł..
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH