Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
kochana a takie pytanko do Ciebie mam. bo widziałam że na drugim wątku też się żaliłaś, że zrobiłyśmy sobie z tego nową fioletową stronę. to że tak zapytam, oczywiście grzecznie i nie mam na celu na Ciebie naskakiwać, dlaczego żadna się nie odezwała i nie powiedziała, żebyśmy przystopowały? co Wy, myślicie że myśmy Wam na złość robiły czy co? no laski...Gaduaaa wrote:ufff mnie tylko Zołza usunęła podczas swego buntu
hahaPierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
nie wiem ja mam taki charakter...że jak ktoś mnie niezauważa to się nie proszę o uwagę... już pisałam jak to było z mojej strony... poczułam się totalnie olana i miałam też powyżej uszu czytania niektórych rzeczy... pewnie gdyby nie to ze Karolina załozyła drugi wątek siedziałabym sobie po cichu i czekała na okazję aż ktoś mnie w tłumie wyłapie z moją temp przed owulacyją albo po..szuflada wrote:kochana a takie pytanko do Ciebie mam. bo widziałam że na drugim wątku też się żaliłaś, że zrobiłyśmy sobie z tego nową fioletową stronę. to że tak zapytam, oczywiście grzecznie i nie mam na celu na Ciebie naskakiwać, dlaczego żadna się nie odezwała i nie powiedziała, żebyśmy przystopowały? co Wy, myślicie że myśmy Wam na złość robiły czy co? no laski...
a czemu inne dziewczyny nie powiedziały to mnie nie pytaj... zapytaj Je
i nie naskakuj na mnie.. bo jeśli jesteś taka oburzona to Napisz to tam Im, tym które Cię tak wkurwił* chyba że należę do nich to powiedz prosto... popiszemy na ten temat...Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
chyba przegapiłaś fragment w którym pisze, że nie mam zamiaru na Ciebie naskakiwać. Ciebie po prostu zapytałam bo ciekawa byłam. nie mam żadnych pretensji ani nic, chociaż trochę mnie to boli. i błagam, nie zniżaj mojego stanu do tak żałosnego jak skrajne zdenerwowanieGaduaaa wrote:nie wiem ja mam taki charakter...że jak ktoś mnie niezauważa to się nie proszę o uwagę... już pisałam jak to było z mojej strony... poczułam się totalnie olana i miałam też powyżej uszu czytania niektórych rzeczy... pewnie gdyby nie to ze Karolina załozyła drugi wątek siedziałabym sobie po cichu i czekała na okazję aż ktoś mnie w tłumie wyłapie z moją temp przed owulacyją albo po..
a czemu inne dziewczyny nie powiedziały to mnie nie pytaj... zapytaj Je
i nie naskakuj na mnie.. bo jeśli jesteś taka oburzona to Napisz to tam Im, tym które Cię tak wkurwił* chyba że należę do nich to powiedz prosto... popiszemy na ten temat...
daleko mi do tego.
powtórze jeszcze raz, kłócić się nie zamierzam i nic do Ciebie nie mam. ani troszeczkę, wręcz przeciwnie, zawsze darzyłam Cię sympatią. i nadal darzę
Kim87, Sylwia91 lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Kim87 wrote:to znaczy jak? złe dobrze czy trudno określić?
Znaczy jedzenie mnie odpycha jak już zjem to za chwilę znowu głodna.. Ale miejsca nie mam.. Niedobrze jeszcze czuję cały przełyk..nieźle załatwiłam się tymi inhalacjami że do tej pory czuję cały przełyk aż do oskrzeli.. Ale czemu nadal taka bardzo słaba że nie mam siły chodzić..
Najgorsze to że nie mogę się położyć póki się nie odbije..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 16:52
Kim87 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
no to na tym zakończymszuflada wrote:chyba przegapiłaś fragment w którym pisze, że nie mam zamiaru na Ciebie naskakiwać. Ciebie po prostu zapytałam bo ciekawa byłam. nie mam żadnych pretensji ani nic, chociaż trochę mnie to boli. i błagam, nie zniżaj mojego stanu do tak żałosnego jak skrajne zdenerwowanie
daleko mi do tego.
powtórze jeszcze raz, kłócić się nie zamierzam i nic do Ciebie nie mam. ani troszeczkę, wręcz przeciwnie, zawsze darzyłam Cię sympatią. i nadal darzę

myślę że w ostatnim czasie było tyle kwasów że już chyba nie są potrzebne kolejne
i vice versa ja do Ciebie też nic nie mamFabian
Cyprian
Tymuś 
-
a po co noże? toć widac na przykładzie panny "wynoś mi sie stąd Elunia" że nóż wcale niepotrzebny żeby kogoś zranićeveli_na wrote:Dac wam noze ?
Wariatki !

dobra! przestaję już, przepraszam. coś zgryźliwa się w tej ciąży robię.
Zołza, gdzieżeś zniknęła??Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Musisz kochana dojść do siebie w końcu to nie byle jakie przeziębienie. Odpoczywaj odpoczywaj odpoczywajWaldhauzerM wrote:Znaczy jedzenie mnie odpycha jak już zjem to za chwilę znowu głodna.. Ale miejsca nie mam.. Niedobrze jeszcze czuję cały przełyk..nieźle załatwiłam się tymi inhalacjami że do tej pory czuję cały przełyk aż do oskrzeli.. Ale czemu nadal taka bardzo słaba że nie mam siły chodzić..
Najgorsze to że nie mogę się położyć póki się nie odbije..
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Aaaaaaaaaa kocham Was!!!!

I mam cudne info.... Mialam piekna owu mimo wynikow, gin zachwycona...
Zapadniety calkiem pecherzyk i endometrium czeka poscielone dla jajuszka.....
Dzieki Bogu mam normalne owulacje
Pączek, Gaduaaa, zonaboba, nikola2877, WaldhauzerM, Kim87, Zołza:), Tuliska, Caro, Anula1986, Sylwia91, Allmita lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Kasia1987 wrote:Aaaaaaaaaa kocham Was!!!!

Super !! To trzymam kciuki
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Co do sutuacji ktora zaistniala chcialamym zapytac czy ja moge sie wypowiadac tutaj? Bo sie tak wczoraj przypielam. Powiem szczerze ze mnie tu dawno nie bylo wpadalam sporadycznie i widze ze duzo sie pozmienialo i szkoda
To nasz 50 cs +10 na luzie
Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
super ! świetna wiadomośćKasia1987 wrote:Aaaaaaaaaa kocham Was!!!!

Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Kasia1987 wrote:Aaaaaaaaaa kocham Was!!!!

No kochana.. Nawet nie wiesz ile radości sprawiła mi ta wiadomość.. Teraz czekamy na groszka
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH