Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też brałam na noc...Zołza:) wrote:Zanim sobie pójdę pytanię mam

Pisałaś że te tabletki na zbicie prolaktyny brałaś na noc.. a to tak można? Bo mi kazala rano.. przez pierwszy tydz pół tabletki a później już normalnie...
po tych chce się wymiotować przez chwilę.. lepiej brać na noc
Zołza:) lubi tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
Zołza:) wrote:Zanim sobie pójdę pytanię mam

Pisałaś że te tabletki na zbicie prolaktyny brałaś na noc.. a to tak można? Bo mi kazala rano.. przez pierwszy tydz pół tabletki a później już normalnie...
Mnie lekarz kazał na noc po sztuce. Dlatego na noc bo obniżają ciśnienie i może być Ci słabo.. Ale jak kazała Ci brać pół to może nie będzie tak źle..
Ja pierwszą wzięłam w południe.. Resztę dnia rzygałam.. Jak brałam na noc to nudności przesypiałam.
Zołza:), Gaduaaa lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Weźta mnie nie szantażujcie jo ?

Wiem że nie ma tu tak bardzo inflantywnej jak Ja
ale bez przesady hahaha 
Chyba jakies żarty ?? Gdzie Ty leziesz ?
Siedź tu i sie nie ruszaj !!
Ja przyszłam a wszyscy znikają, odsuwają sie....no dajcie spokoj
Wiem ze nie pisze tryliardów postów ale staram sie jak mogę - niestety praca pochłania wiekszosc mojego czasu
No smutno mi sie zrobiło
I nie to nie jest szantaż -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasia - piekne wiesci !!!
Zolzol - sranie w branie, OF uzaleznia, moze przyda sie Tobie chwila wytchnienia ale i tak wrocisz .. a jak beda problemy to ciebie znajde - bede szukac takiej co przebrala sie za zakonnice i tanczyla z biskupem pod jego kieca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 19:32
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Kasia - piekne wiesci !!!
Zolzol - sranie w branie, OF uzaleznia, moze przyda sie Tobie chwila wytchnienia ale i tak wrocisz ..
Hej kochana.. Co u Ciebie??31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyhahahaha
rozowyflaming wrote:Kasia - piekne wiesci !!!
Zolzol - sranie w branie, OF uzaleznia, moze przyda sie Tobie chwila wytchnienia ale i tak wrocisz .. a jak beda problemy to ciebie znajde - bede szukac takiej co przebrala sie za zakonnice i tanczyla z biskupem pod jego kieca
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH