Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zachodza i te ktore robia codziennie i te co robia co dwa dni. Gin powiedziala ze w koncu wystarczy jeden wojownik zeby byc w ciazy, nie musimy ich miec milionow...

Ten poglad ze to oslabia je pochodzi ze starej szkoly- kiedys tak mysleli i to myslenie dalej jest w glowach ludzi
Teraz wiedza ze one sie robia przez 50-70 dni. Slyszalam zeby nie kochac sie rzadziej niz co 7 dni bo dziadzieja i mutanty niezdolne do zaplodnienia sie robia
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Niektore mialy to w szczesliwym cyklu gaduaaa

Ja mam spore uplawy caly czas teraz ale to pewnie siemie dziala bo go dziennie pije. Mam mega gesty glut :p
Ale za szybko zeby to byla szansa na groszka. Za to u Ciebie moze to juz byc to...
tego Ci zycze
Gaduaaa lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Judi22 wrote:A jak dziewczyny zaznaczacie na wykresie np jak koachacie się po 24 już przykład 2 jako że rano następnego dnia ?
To jest mega glupie na ovufr...
Ja zaznaczam ze do 1 w nocy to wieczor a od 2 to rano

-
nick nieaktualny
-
ufff dotarłam do końca!
Witam ponownie :*
Ewelina gratulacje :* ! Zapraszamy na nasz ciężarowy wątek na fioletowej stronie!
Kasia jakie cudowne wieści!! :* :* Bardzo mi poprawiłaś humor! Jesteś dowodem na to, że mimo złych wyników jednak wszystko może się zdarzyć!
Gaduaaa 8dpo pierwszy cień cienia, czułość 25
Zołza siedz na dupie bo ja się denerwować nie mogę, o!
Moje ruchy to chyba jednak skurcze macicy, jutro pogadam z lekarzem bo się martwię tym...
Nie wiem czy coś jeszcze chciałam napisać hmm.. wyjdzie w praniu
Gaduaaa, Caro lubią tę wiadomość
-
a! Już wiem co chciałam napisać... (kuzwa problemy z pamięcią coś mam ostatnio
)
Elunia... !!
Ja Cię tulam i bardzo lubię, zostań z nami! Mi nigdy nie przeszkadzały nowe osoby które dołączały do wątku, sama kiedyś byłam nowa, a nie oszukujmy się, ale nazwa wątku dla kogoś kto dopiero dołączył na forum jest jednoznaczna - wejdz do nas!
Gaduaaa myślę, że zle odebrałaś message szuflady, spokojnie :*
Ciebie też wszystkie bardzo lubimy i w pewnym momencie ja sama tęskniłam za Wami, ale nie wiedziałam już jak do Was wrócić i wtedy Waldi napisała na fb do mnie co się dzieje, że się nie odzywam, że się wszystkie martwią, więc wróciłam. Stąd też nie rozumiem podejścia dziewczyn, które prosiły żebyśmy zostały, ale to już za nami
Ja zawsze starałam się i staram odpowiadać na pytania dot. starania i dzielę się moją skromną wiedzą, ale też czułam potrzebę czasem pożalenia się Wam na moje dolegliwości czy problemy, w końcu z Wami będąc udało mi się zagroszkować, myślałam, że to ok, jak każda z nas mówi o tym co czuje. Teraz staram się tego nie robić, jesli mi nie wychodzi to mnie upomnijcie, proszę
nie chcę Was tym przytłaczać.
Szuflada... właśnie to przeczytałam bo nie miałam o tym pojęcia. No cóż mogę powiedzieć. Uważałam pewne osoby za miłe i życzliwe,a może nawet szczególnie TĄ osobę, ale widzę, że dwulicowość nie zna granic... co zrobisz? nic nie zrobisz
Pozostaje to olać i tyle. Każdy robi to co mu pasuje, ale pisanie w tak chamski sposób, że kogoś wkurzamy jest poniżej krytyki, po cholere więc się dopytywały co słychać u ciężarnych? udawanie wielkiego zainteresowania żeby potem obrócić to przeciwko nam ehhh, a pomyślał ktoś o tym, że nam też może być przykro? co my, gorsza rasa? No nic, nie będę się denerwować
Ja Was wszystkie bardzo kocham, z jednymi mam bliższy kontakt, z innymi sporadyczny, ale każdą z Was się przejmuję, każdej staram się kibicować z całych sił, może jestem w tym beznadziejna, ale daję z siebie ile mogę.
Caro, Gaduaaa, WaldhauzerM, Tuliska, nikola2877, kozamonia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH