Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
kochanie mnie czasem tez si edłużyła. Miałam np jeden dzien plamienia a nastepnego powódźKlaudyŚ wrote:Ewelina gratuluje
kolejna zaciazyla 
Ja myslalam ze juz.koniec malpy a tu bam dalej jest
A chcialam stare plemniczki mojego wyproznic
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elunia! ostatnio zastanawiałam się, co się z Tobą dzieje, weszłam w udostępniane przez Ciebie posty i mnie zmroziło.Elunia wrote:Evelina gratulacje !!!!
chyba domyślasz się, co! to, co napisała Ci margaretka na tamtym wątku. no ja przepraszam bardzo, ale musze to napisać: co, do cholery???? czy ja coś źle zrozumiałam, czy ona po prostu kazała Ci się wynosić?
własnie zmieniłam zdanie na temat wielu osób. na tamtym wątku nie napisze już ani słowa- przez solidarność z Tobą. kto wie, moze jestem jedną z "nowych staraczek" której obecnośc tam jest niepożądana.Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Zołzunia, uszka do góry. okej, może starania się troszkę wydłużą ale chociaż wiemy, co w trawie piszczy. nie jesteś sama pamiętajZołza:) wrote:Flaming odezwij się

Mi też smutno...
Zołza:) lubi tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
zdecydowanie kochana coś może zobaczy ale tego co najważniejsze (akcji serca) jeszcze nie . znam ból ja jestem mniej wiecej jak tyEwelina17007 wrote:Dzięki dziewczyny czyli za wczesnie isc w srode bo moj ginek przyjnuje w srody a to bedzie poczatek 5 tygodnia

-
podpisuję się pod tymszuflada wrote:przepraszam jeśli swoją wybuchowością i komentarzem wyżej znów rozgrzałam atmosferę, ale kurcze, takiego chamstwa to nie zniesę.
Sylwia91 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
o kurczę ewelina tez miesiączkę miałaś 13 kwietnia? ja w srode wchodze w 5 tydzienEwelina17007 wrote:Dzięki dziewczyny czyli za wczesnie isc w srode bo moj ginek przyjnuje w srody a to bedzie poczatek 5 tygodnia

-
nick nieaktualnyszuflada wrote:Elunia! ostatnio zastanawiałam się, co się z Tobą dzieje, weszłam w udostępniane przez Ciebie posty i mnie zmroziło.
chyba domyślasz się, co! to, co napisała Ci margaretka na tamtym wątku. no ja przepraszam bardzo, ale musze to napisać: co, do cholery???? czy ja coś źle zrozumiałam, czy ona po prostu kazała Ci się wynosić?
własnie zmieniłam zdanie na temat wielu osób. na tamtym wątku nie napisze już ani słowa- przez solidarność z Tobą. kto wie, moze jestem jedną z "nowych staraczek" której obecnośc tam jest niepożądana.
No właśnie zauważyłam ze zamilklas tam
Smutne że jak ktos po kimś jeździ to jest cisza jak makiem zasial... -
no ludzie...mi też nie zawsze wszystko pasuje, nie wszystkie Was kocham bezgraniczną miłością i potrafię zaakceptowac fakt, że pewnie i część z Was nawet mnie nie lubi. i trudno. do każdej mam szacunek i za każda trzymam kciuki bo wszystkie stoimy po tej samej stronie barykady. nie wyobrażam sobie powiedzieć komuś: wyjdź, nie nadajesz się tu. potrafię zignorować post który mnie wkurza, drażni czy co tam jeszcze. ale wyganiac kogoś? nigdy w życiu.
kozamonia, Zołza:), Tuliska, Sylwia91 lubią tę wiadomość
Pierwszy cykl starań o drugiego maluszka! -
Zołzetko kochanie.. Przepraszam ale zasnęło mi się.. Głowa do góry..
Szkoda że Progesteronu nie zbadałas bo to z reguły idzie w parze z prolaktyna. Ja w tym cyklu bym się już nie nastawiała..wiem kochanie jak to brzmi ale taka prawda. Ja jak dostałam na zbicie prolaktyny to już w następnym cyklu była w normie więc nie jest źle. A powiedz co dostałaś na to zbicie??
Tulam
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyJa tam Cie loffciam :pszuflada wrote:no ludzie...mi też nie zawsze wszystko pasuje, nie wszystkie Was kocham bezgraniczną miłością i potrafię zaakceptowac fakt, że pewnie i część z Was nawet mnie nie lubi. i trudno. do każdej mam szacunek i za każda trzymam kciuki bo wszystkie stoimy po tej samej stronie barykady. nie wyobrażam sobie powiedzieć komuś: wyjdź, nie nadajesz się tu. potrafię zignorować post który mnie wkurza, drażni czy co tam jeszcze. ale wyganiac kogoś? nigdy w życiu.
Taka ze mnie loffciasta Inflantywna zołza ;P
WaldhauzerM lubi tę wiadomość
-
szufladko za babami nie nadążyszszuflada wrote:no ludzie...mi też nie zawsze wszystko pasuje, nie wszystkie Was kocham bezgraniczną miłością i potrafię zaakceptowac fakt, że pewnie i część z Was nawet mnie nie lubi. i trudno. do każdej mam szacunek i za każda trzymam kciuki bo wszystkie stoimy po tej samej stronie barykady. nie wyobrażam sobie powiedzieć komuś: wyjdź, nie nadajesz się tu. potrafię zignorować post który mnie wkurza, drażni czy co tam jeszcze. ale wyganiac kogoś? nigdy w życiu.

-
szuflada wrote:no ludzie...mi też nie zawsze wszystko pasuje, nie wszystkie Was kocham bezgraniczną miłością i potrafię zaakceptowac fakt, że pewnie i część z Was nawet mnie nie lubi. i trudno. do każdej mam szacunek i za każda trzymam kciuki bo wszystkie stoimy po tej samej stronie barykady. nie wyobrażam sobie powiedzieć komuś: wyjdź, nie nadajesz się tu. potrafię zignorować post który mnie wkurza, drażni czy co tam jeszcze. ale wyganiac kogoś? nigdy w życiu.
Ja i mój groszek Cię kochamy właśnie taką jaka jesteś. I tak zostanie.
Sylwia91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Zołzetko kochanie.. Przepraszam ale zasnęło mi się.. Głowa do góry..
Szkoda że Progesteronu nie zbadałas bo to z reguły idzie w parze z prolaktyna. Ja w tym cyklu bym się już nie nastawiała..wiem kochanie jak to brzmi ale taka prawda. Ja jak dostałam na zbicie prolaktyny to już w następnym cyklu była w normie więc nie jest źle. A powiedz co dostałaś na to zbicie??
Tulam
Wiem , już sie przestałam nastawiac. Ginka też mi kazała spisac ten cykl na straty.
Mam Bromergon
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH