Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
zołza analizując twój wykres i wierząc testom to miałaś owulke 13-15 dc to ten spadek to na zagnieżdzenie może być
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 12:35
Zołza:) lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny....widac że watek ozył bo ciężko WAs nadrobic..

Tulliska- rozumiem ze Twój lek nie chce narazie inwestować w pregnyl ani inne hormony bo PRL nie bardzo...
nie chce mi się wtrącać do gina-bo nie lubię,ale sama tez wiem że co lekarz to inne podejście...
1)jak długo bierzesz tego niepokalanka? cos CI spadło wogóle po tym, czy nic? moze lepiej spróbować bromokryptyny?
2)co do tej PRL po obciażeniu to juz mi którys gin mówił że to już się nie sprawdza-wielu lekarzy odchodzi od tego-bo tak naprawde oznacza to po prostu jak PRL reaguje na stres, a wiadomo że zazwyczaj ona rośnie
3)skoro u Ciebie jest ewidentny problem z jajeczkami to ja bym jeszcze u Ciebie rozważyła branie IMOFENU- wiele ginów poleca inofolic-a inofem po prostu jest tańszy- na necie spokojnie sobie zamówisz...inni gini znów w niego nie wierzą...ja tam brałam...polecany jest tez czesto przy PCOS...tak czy siak na pewno nie zaszkodzi
Tuliska lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
nick nieaktualnyAllmita Hellou! Miło Cie widziecAllmita wrote:cześć dziewczyny....widac że watek ozył bo ciężko WAs nadrobic..

Tulliska- rozumiem ze Twój lek nie chce narazie inwestować w pregnyl ani inne hormony bo PRL nie bardzo...
nie chce mi się wtrącać do gina-bo nie lubię,ale sama tez wiem że co lekarz to inne podejście...
1)jak długo bierzesz tego niepokalanka? cos CI spadło wogóle po tym, czy nic? moze lepiej spróbować bromokryptyny?
2)co do tej PRL po obciażeniu to juz mi którys gin mówił że to już się nie sprawdza-wielu lekarzy odchodzi od tego-bo tak naprawde oznacza to po prostu jak PRL reaguje na stres, a wiadomo że zazwyczaj ona rośnie
3)skoro u Ciebie jest ewidentny problem z jajeczkami to ja bym jeszcze u Ciebie rozważyła branie IMOFENU- wiele ginów poleca inofolic-a inofem po prostu jest tańszy- na necie spokojnie sobie zamówisz...inni gini znów w niego nie wierzą...ja tam brałam...polecany jest tez czesto przy PCOS...tak czy siak na pewno nie zaszkodzi
Allmita lubi tę wiadomość
-
No sobota wielkanocna.. Wieczór. Mówię mężowi że trza wieczorem działać bo samo się nie zrobi..
No ale cóż.. 23 wybiła a dzieć dalej nie śpi.. A jego pokój jest przed naszym i drzwi nie ma więc Tosiu śpi za ścianą.. W końcu o 23 położył się.. Czekamy aż zaśnie a on nie.. To mówię.. Ty zrobimy zasłonę z kołdry.. Zasłonił żeby nie było widać że leży na mnie.. I działamy.. Nagle słychać.. Tato a położysz się ze mną?? Śmiech.. Zaraz kochanie przyjdę.. Dobra czekam.. Po wszystkim ja nogi na siebie a mąż do Tosia.. Ale cisza.. Za jakieś 10 minut myślę.. Super.. Chusteczki nawilżane na stole a ja nie sięgnę.. Zaczynam naga wołać.. Kamil.. Cisza.. Znowu.. Cisza.. Se myślę jak śpi to zajebiście.. Sama nie dam rady a szkoda armii.. Wołam jeszcze raz nagle słyszę.. Tata.. Mama Cię wola.. OMG.... Mąż obudzony uratował mnie..
No przy dziecku tyż się da..
Zołza:), Allmita, szuflada, Tuliska, Pączek, Sylwia91 lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyWylbrazilam sobie ciebie z tymi nogami w gorze i husteczkami na widokuWaldhauzerM wrote:No sobota wielkanocna.. Wieczór. Mówię mężowi że trza wieczorem działać bo samo się nie zrobi..
No ale cóż.. 23 wybiła a dzieć dalej nie śpi.. A jego pokój jest przed naszym i drzwi nie ma więc Tosiu śpi za ścianą.. W końcu o 23 położył się.. Czekamy aż zaśnie a on nie.. To mówię.. Ty zrobimy zasłonę z kołdry.. Zasłonił żeby nie było widać że leży na mnie.. I działamy.. Nagle słychać.. Tato a położysz się ze mną?? Śmiech.. Zaraz kochanie przyjdę.. Dobra czekam.. Po wszystkim ja nogi na siebie a mąż do Tosia.. Ale cisza.. Za jakieś 10 minut myślę.. Super.. Chusteczki nawilżane na stole a ja nie sięgnę.. Zaczynam naga wołać.. Kamil.. Cisza.. Znowu.. Cisza.. Se myślę jak śpi to zajebiście.. Sama nie dam rady a szkoda armii.. Wołam jeszcze raz nagle słyszę.. Tata.. Mama Cię wola.. OMG.... Mąż obudzony uratował mnie..
No przy dziecku tyż się da..
-
Allmita...

No to tak inofem, Ja biorę ovarin, to samo dzialanie ma. I zawiera witaminki oprócz tego co inofem
tak jest przynajmniej napisane.
Niepokalanka biorę półtora miesiąca dopiero. Za 2 tygodnia powtarzam prolaktyne. Więc zobaczymy. Szczerze to mnie też się wydaje ze to był chwilowy skok... wcześniej robilam i miałam na poziomie 12.
A o czynnej prolaktynie też słyszałam no ale co? Nakazał to robię
po wynikach ma mi Bromka przepisać właśnie jesli nie bedzie zmiany.
To chyba wsio;)
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:No.. o 14:20 się dowiem jak tam moje wyniki - tsh, prolakyna itd
Czyli co... jeszcze za wcześnie żeby na usg zobaczyć ew efekty zagniezdzenia? :p
No raczej.. Ale czekamy na wyniki
i czarujemy żeby były gud..
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

stanie przy łóżku i piszczy i piszczy i piszczy