Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje ci slicznie :* u mnie mial za mało plemników bo 9mln/ml a co do morfologii to było dziwnie napisane bo "plemniki o prawidłowej budowie 45%" (chyba), babka z lab nie miała czasu ze mną rozmawiać a ja nie wiedziałam czy to o to chodzi. Bo normy tez były wysokie. Zielona w tym jestemkozamonia wrote:Morfologia plemników była dosyć słaba, nie pamiętam teraz dokładnie bo jestem w pracy i nie sprawdzę, ale procent tych prawidłowych był mały - chyba 2%. Ilość i cała reszta były w porządku, ale nie były prawidłowo zbudowane

-
nick nieaktualny
-
Tuliska kochana jeszcze nic straconego, trzeba byc dobrej mysli, a co do wyników to ja sie kompletnie nie znam ale 45% to chyba i tak nie jest tak zle.
ZOŁZA nie pitol nie ma @ jest szansa
Zołza:), Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Masz coś takiego jak % prawidłowych form.Tuliska wrote:Dziekuje ci slicznie :* u mnie mial za mało plemników bo 9mln/ml a co do morfologii to było dziwnie napisane bo "plemniki o prawidłowej budowie 45%" (chyba), babka z lab nie miała czasu ze mną rozmawiać a ja nie wiedziałam czy to o to chodzi. Bo normy tez były wysokie. Zielona w tym jestem

"Wg najnowszych rekomendacji WHO morfologia plemników, (odsetek plemników o prawidłowej budowie) powinna wynosić 4%"
Jeżeli tu jest ok to jest pół biedy, bo na ilość plemników można podsuplementować i pewnie ich przybędzie.
Tuliska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zróbcie bo jednej z lasek chłop miał rozlegulowane tarczycowe i starali się 2 lata, dostał leki na wyrównanie i po mc zaskoczyłokozamonia wrote:Właśnie muszę go do tego namówić, ale tu będzie ciężko bo baaardzo nie lubi oddawać krwi.
kozamonia lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Sylwia91 wrote:Nie pitol! mnie bolało i boli czasem i teraz np. wczoraj!

zołza mnie brzuch pobolewał jak na okres tez , to nie jest wyznacznik że nie zaskoczyłaś
Sylwia91, Zołza:) lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
nick nieaktualny
-
Ja narazie tylko witaminy prenatalne 'vitamin plus mama'Pączek wrote:A propos - dziewczyny co łykacie ? Bo ja mam tylko folie + żelazo ale zaczęłam sie zastanawiać czy czegoś jeszcze sobie nie zapodać ? Jakieś sugestie ?
Pączek lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

także jeszcze nie przekreślaj wszystkiego!