Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety na wadze tylko 1kg na plusie, chyba dostanę opierdziel dzisiaj... No i pamiętajcie że jakby co to mam do lekarza 20 min samochodem, a moze byc obsuwa u gina więc pewnie będę po 17 więc się proszę nie niecierpliwic
Kim87, rozowyflaming, kozamonia, WaldhauzerM, Tuliska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia91 wrote:Kasia za 3 miechy u Ciebie taki będzie, przecież wiesz że to ten cykl :*
Sorry, za 4
Awwwww.... taaaaak
Ale mam dziś uderzenie entuzjazmu, jakbym się napiła alko albo coś
Aż mam dreszcze z radości.
Ale wiecie co jest najfajniejsze? Że w 5 cyklu starań już nie stresuję się i nie dołuję, co ma być to będzie, jestem spokojna. Pierwsze trzy cykle bardzo się nastawiałam i stresowałam, a teraz jestem pogodzona z losem, biorę na klatę co będzie.
kozamonia, Sylwia91, Kim87, Allmita lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
nick nieaktualnyKasia1987 wrote:Awwwww.... taaaaak

Ale mam dziś uderzenie entuzjazmu, jakbym się napiła alko albo coś
Aż mam dreszcze z radości.
Ale wiecie co jest najfajniejsze? Że w 5 cyklu starań już nie stresuję się i nie dołuję, co ma być to będzie, jestem spokojna. Pierwsze trzy cykle bardzo się nastawiałam i stresowałam, a teraz jestem pogodzona z losem, biorę na klatę co będzie.
Kasiu, mam to samo, pierwsze cykle - wielkie wycie a teraz zaakceptowalam, ze czasem trzeba poczekac i co ma byc to bedzie...zycze tobie groszka
kazdej z nas!
Sylwia91, Kasia1987, Kim87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrozowyflaming wrote:Kasiu, mam to samo, pierwsze cykle - wielkie wycie a teraz zaakceptowalam, ze czasem trzeba poczekac i co ma byc to bedzie...zycze tobie groszka
kazdej z nas!
To chyba naturalny etap starania się. Na początku jest ekscytacja i pewność ze sie zachodzi w ciąże od tak. Potem kubeł zimnej wody ze trzy razy i dopiero człowiek zaczyna rozsądnie myślec.
Sylwia91, Kasia1987, rozowyflaming, Tuliska lubią tę wiadomość
-
Ja od wczoraj czuję jakieś pukanie od środka delikatnie... Mamy 17 tydzień... Boję się że to skurcze macicyElunia wrote:Sylwia śliczny brzusio!!!! Jakoś za 2-3 tyg powinnaś pierwsze ruchy dziecka poczuć.
Mówi się ze kobiety które rodziły czują koło 18 tyg a które nie rodziły jakoś koło 20:-))))
-
Próbowałam mojego namówić, żeby pojechał jutro ze mną krew oddać, ale spękał
powiedział, że nasienie może oddawać, ale na krew to musi mieć już naprawdę poważny powód 
nie wiem co te chłopy mają z oddawaniem krwi?
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
Sylwia, piękny brzusio!!!

Flamingo, cieszę, się ze już jesteś i masz lepszy humor

Basiunia musi być Basiunią!
Sylwia91, rozowyflaming lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Moni nie wiem, mój nie cykorzykozamonia wrote:Próbowałam mojego namówić, żeby pojechał jutro ze mną krew oddać, ale spękał
powiedział, że nasienie może oddawać, ale na krew to musi mieć już naprawdę poważny powód 
nie wiem co te chłopy mają z oddawaniem krwi?
kozamonia, rozowyflaming lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH