Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Czikosz wrote:Kościół mam na ten dzień zarezerwowany!

A poza Kościołem to już nic więcej.
Aaaaa. Ja to myślałam, że może jakaś wymarzoną salę masz na ten dzień zarezerwowany
A to jest jakaś szczególna data czy jakoś tak sobie założyliście, że chcecie za kilka lat? Wiem, ciekawska jestem
rozowyflaming lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Gaduaaa musisz powtórzyć test jutro. U mnie to bylo tak że ja jak wcześniej robilam testy ciążowe to nawet po kilku godzinach nic mi się nie pokazywalo dlatego jak teraz coś mi się ujawniło to mnie tknęło. Chociaż wiem że po kilku godzinach test może dać fałszywy wynik poz. Następnego dnia jak zrobiłam to pokazał się cień po 5 minutach i ciemniał z czasem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 09:09
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Dzięki za odpowiedzi o tym seksowaniu - wiem, nawiedzona jestem ahhahaha:)
Mam takie jakieś poczucie, że to może być TEN cykl
W zeszłym tak nie czułam, teraz cała happy jestem i pełna optymizmu
WaldhauzerM, Sylwia91, Kim87, kozamonia, rozowyflaming, Czikosz, Tuliska, Allmita lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Przeczucie robi swoje, ja też miałam, mam nadzieję że u Ciebie też się spełni :*Kasia1987 wrote:Dzięki za odpowiedzi o tym seksowaniu - wiem, nawiedzona jestem ahhahaha:)
-
I tak trzymaj dziewczynoKasia1987 wrote:Dzięki za odpowiedzi o tym seksowaniu - wiem, nawiedzona jestem ahhahaha:)
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
a w którym dniu po owu robiłaś? ja poczekam z 2 dni albo i więcejKim87 wrote:Gaduaaa musisz powtórzyć test jutro. U mnie to bylo tak że ja jak wcześniej robilam testy ciążowe to nawet po kilku godzinach nic mi się nie pokazywalo dlatego jak teraz coś mi się ujawniło to mnie tknęło. Chociaż wiem że po kilku godzinach test może dać fałszywy wynik poz. Następnego dnia jak zrobiłam to pokazał się cień po 5 minutach i ciemniał z czasem

te testy z ebaya też są zdeka trafione więc sie nie sugeruje
hehe tak sobie go zrobiłam.. jakby wyszło coś to fajnie jak nie to nie...
ale zdenerwowałam się jak mi mignął cień..
jakbym się przestraszyłaFabian
Cyprian
Tymuś 
-
Cześć i czołem

powiedzcie mi czy prolaktynę można badać na początku cyklu? I generalnie jakie są wymogi do spełnienia przed badaniem? Bo chciałam jutro rano jechać, pyknąć tsh i przy okazji tą prolaktynę bo widzę, że cuda nie widy z nią wychodzą niektórym. -
nick nieaktualnyCaro wrote:Aaaaa. Ja to myślałam, że może jakaś wymarzoną salę masz na ten dzień zarezerwowany
A to jest jakaś szczególna data czy jakoś tak sobie założyliście, że chcecie za kilka lat? Wiem, ciekawska jestem

Podoba nam się data, to jest jedyne wytłumaczenie.
Musicie przyznać, że zapamiętać będzie nam ją dość łatwo, bo data 10 października 2020 r. jakoś tak zapada w pamięć.
A o dzieciaczka staramy się teraz, bo trochę kiepsko u mnie ze zdrowiem. Po wypadku samochodowym miałam dużo naświetlań różnej maści i paści. Kilka czeka mnie po roku. Nie chcę później zaszkodzić zdrowiu dziecka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 09:15
Sylwia91, Caro lubią tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Cześć i czołem

powiedzcie mi czy prolaktynę można badać na początku cyklu? I generalnie jakie są wymogi do spełnienia przed badaniem? Bo chciałam jutro rano jechać, pyknąć tsh i przy okazji tą prolaktynę bo widzę, że cuda nie widy z nią wychodzą niektórym.
Musisz być wyspana nie seksowana przez 2 dni i bez stresu.. To wszystko niespełnione równa się wyższa Prolaktyna..
Sylwia91 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Ja na karteczce od gina miałam ją w badaniach na początku cyklu a pod koniec tylko progesteron więc myślę że możesz badaćkozamonia wrote:Cześć i czołem

powiedzcie mi czy prolaktynę można badać na początku cyklu? I generalnie jakie są wymogi do spełnienia przed badaniem? Bo chciałam jutro rano jechać, pyknąć tsh i przy okazji tą prolaktynę bo widzę, że cuda nie widy z nią wychodzą niektórym.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 09:16
rozowyflaming, kozamonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To wszystko poza stresem mi się uda. Ale jak się pracuje z klientami to nie da się nie stresowaćWaldhauzerM wrote:Musisz być wyspana nie seksowana przez 2 dni i bez stresu.. To wszystko niespełnione równa się wyższa Prolaktyna..
no ale spróbujemy.
Dziękuję za odpowiedź
Sylwia91, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
-
Oooo to prawda ludzie potrafią wkurzyć!kozamonia wrote:To wszystko poza stresem mi się uda. Ale jak się pracuje z klientami to nie da się nie stresować
no ale spróbujemy.
Dziękuję za odpowiedź
melise sobie zrób i pij litrami na uspokojenie
kozamonia, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH