Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej wszystkim :*
Czikosz- pięknie, pokazuj!!! No i go go power rangers!
Zołza -straszny dzień przed Tobą... Wspołczuję. Co tu dużo mówić, łatwo nie będzie. Do tego ta tempka Ci dokopala... Jestem myślami z Tobą...
Gaduaa -7 dpo? Luuuuzik
Nie kracz! Jak chcesz, to możemy się umówić, że obie w tym cyklu zostajemy mamami groszków i już. Załatwione
(pozytywne myślenie to podstawa)
Nikola- kurde... ale masz niesamowicie długą tą 2 fazę cyklu, jestem w szoku... Przykro mi strasznie z powodu dzisiejszego testu...
Elunia- podziwiam Cię za poświęcenie
trzymam kciuki za efekty!
Resztę dziewczyn witam, dzień dobry, buźki, miłego dnia życzę.
PS. U mnie ładnie w górę, ale ja jestem świeżo po owulce, więc nic to nie mowi, tylko oko cieszy
Zołza:), Elunia, rozowyflaming lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
ja może mam nie pokolei w głowie,.. ale jak on podsechł ten test to mnie coś tam się o oko obija... aż się zdenerwowałam i poleciałam na kibelek.. że to kuźwa calkiem realne że coś się wydarzyło... Boże... i nagle zaczęłam się bać..
Kasia1987, Kim87, Sylwia91, rozowyflaming, Tuliska lubią tę wiadomość
Fabian
Cyprian
Tymuś 
-
nick nieaktualnyOto moje wyniki z ostatnich dni!
Pierwszy u samej góry to dzisiejszy, który był zrobiony o 7.15 z drugiego porannego moczu.
Dwa niżej były robione około godziny 8.00 również z drugiego porannego moczu, kolejno wczoraj i przedwczoraj.

Jestem z siebie dumna!
Elunia, Kasia1987, Sylwia91, Caro, rozowyflaming, Tuliska, Allmita, Milka88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej hej dziewuszki

Zołza tulę mocno. Dasz radę jakoś z tym dniem.
Hej Ela
Czikosz do boju dziewczyno
Nikola głową do góry jak nie ten to następny
Paczuszek u mnie ok a u ciebie?
Sylwia ja też na bezsenność ostatnio z rana choruję
Flaming mam nadzieję że dzisiaj Ci już lepiej.
Waldi marsz do lekarza coś za długo cie trzyma bez większej poprawy.
Witam wszystkie o których zapomniałam
rozowyflaming lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Gaduaaa wrote:ja może mam nie pokolei w głowie,.. ale jak on podsechł ten test to mnie coś tam się o oko obija... aż się zdenerwowałam i poleciałam na kibelek.. że to kuźwa calkiem realne że coś się wydarzyło... Boże... i nagle zaczęłam się bać..
Co co co co coooooooooooooooooooo?
Czy tylko ja zauważyłam ten post?????
POKAŻ! GADUAAA CO TY TAM MASZ?
rozowyflaming lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Kim87 wrote:Hej hej dziewuszki

Zołza tulę mocno. Dasz radę jakoś z tym dniem.
Hej Ela
Czikosz do boju dziewczyno
Nikola głową do góry jak nie ten to następny
Paczuszek u mnie ok a u ciebie?
Sylwia ja też na bezsenność ostatnio z rana choruję
Flaming mam nadzieję że dzisiaj Ci już lepiej.
Waldi marsz do lekarza coś za długo cie trzyma bez większej poprawy.
Witam wszystkie o których zapomniałam
Zastanawiam sie właśnie czy nie iśc do lekarza bo kaszel mnie coraz bardziej męczy....moja temp. chyba przez to ze coś mnie łapie zachowuje się ciut dziwnie...pewnie cykl pójdzie na straty
nic mi się już nie chce....i zła jestem ze kolejny miesiac i nic z tego nie będzie....w czerwcu nie mam szans na cokolwiek bo akurat jak ja mam teoretycznie płodne to chłopa nie ma
Do Du...y to wszystko...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 08:45
-
Hejo wariatki :*
Kasia oby tempka Ci taka już została!
Gaduaaa dawaj fotę bo nie wytrzymam z napięcia!!
Zołza.. Bądź silna przed Tobą ciężki dzień, wspieram i tulę :*
Nikola przykro mi, to zawsze boli, a tym bardziej że u Ciebie naprawdę ładnie się zapowiadało!
tulę :*
Kim to następnym razem wbijaj z ranca :p
Czikosz wow! Ja nigdy takiego nie miałam nawet w szczęśliwym cyklu! Działaj!
Mam nadzieję że nikogo nie pominęłam, witam jeszcze Pączusia :* i wszystkich o których jakimś cudem udało mi się zapomnieć w tym poście a już wiemy że mam problemy z pamięcią
Kasia1987, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Sylwia91 wrote:Hejo wariatki :*
Kasia oby tempka Ci taka już została!
Gaduaaa dawaj fotę bo nie wytrzymam z napięcia!!
Zołza.. Bądź silna przed Tobą ciężki dzień, wspieram i tulę :*
Nikola przykro mi, to zawsze boli, a tym bardziej że u Ciebie naprawdę ładnie się zapowiadało!
tulę :*
Kim to następnym razem wbijaj z ranca :p
Czikosz wow! Ja nigdy takiego nie miałam nawet w szczęśliwym cyklu! Działaj!
Mam nadzieję że nikogo nie pominęłam, witam jeszcze Pączusia :* i wszystkich o których jakimś cudem udało mi się zapomnieć w tym poście a już wiemy że mam problemy z pamięcią
Haj :*
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny u mnie tempka se skacze dzisiaj 36.4wczoraj 36.5 i tak dalej :-p
Mój pyszczek obudził się chwile po 23 i tak się kleił że nie mogłam mu odmówić serduszka hehe
Ból owulacyjny minął ale jajo chyba jeszcze się nie uwolniło bo nie ma skoku .Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 08:46
-
Nie wiem kochanie czy po godzinie bo byłam w pracy ale jak wieczorem wzięłam test to był cień cieniaSylwia91 wrote:Chciałabym Ci powiedzieć że u Kim pokazało się po dluuugim czasie na pierwszym teście! KIM po godzinie? Jakoś tak!
Sylwia91 lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

-
Czasem jajo się uwalnia przed skokiem, czytałam że owu może być od 3 dni przed skokiem do 3 dnia wyższych temperaturJudi22 wrote:Hej dziewczyny u mnie tempka se skacze dzisiaj 36.4wczoraj 36.5 witał dalej :-p
Mój przyszczek obudził się chwile po 23 i tak się kleił że nie mogłam mu odmówić serduszka hehe
Ból owulacyjny minął ale jajo chyba jeszcze się nie uwolniło bo nie ma skoku .
także działaj!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH