Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi się ta godzina gdzieś w głowie uroilaKim87 wrote:Nie wiem kochanie czy po godzinie bo byłam w pracy ale jak wieczorem wzięłam test to był cień cienia

no ale widzisz niby po jakimś czasie się nie bierze tego pod uwagę bo wynik fałszywy może być a jednak!
-
Judi mnie też brzusio bolał kilka dni wcześniej, a w owulkę nie

Też wypatrywałam skoku i wypatrywałam
W owu mnie nie bolało, ale za to po znów trochę poćmiło.
Ten pierwszy ból owu pojawił się na pewno dużo przed owulacją, bo miałam usg i jajco było w pęcherzyku jeszcze. Więc u Ciebie jutro jakoś dziś, jutro może być, a skok jutro-pojutrze. Czy jakoś tak
rozowyflaming lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane

-
Też witamy wszystkich..
Elunia Bravo Ty za poświęcenia.. Będzie z Ciebie niezła mamuśka..
Zołza współczuję dnia.. Niestety takie w życiu bywają i nic na to nie poradzimy.. Ale trzymamy kciuki za Ciebie żebyś była silna..
Nikola wiem co przeżywasz.. Miałam tak co miesiąc.. Ale myślę że dopóki nie ma @ jest nadzieja..
Gaduaa powtórz test za 2 3 dni.. Porownamy..
Czikosz no ja taki test miałam jak zaczęłam brać bromergon.. Aż napaczec się nie mogłam..
Kim zarejestrowałam się do lekarza..
Sylwia trzymam kciuki za Basie..
Chyba wsio..
Gaduaaa, Sylwia91, rozowyflaming lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gaduaa nie umiem nic wypatrzeć, ale to chyba po prostu za szybko

Zgadzam się z Waldi- machnij testa za 2-3 dni :* i nosek do góry!
rozowyflaming lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f49f64bd396.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c00c5ebebffd.jpg
Gaduaaa na pierwszym zdjeciu coś widać. Cien cienia cienia:-))
Na drugim nie jestem pewna.
Trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 08:56
Gaduaaa, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Waldi, jak tam się czujesz dzisiaj?
Zołza, ehh może jak już wiesz, że cykl przerypany prze tą prl, to niech ta wredna przyjedzie jak ma przyjść, zacznij brać tableciochy i działać w kolejnym cyklu. Będzie dobrze
Gaduaaa, niech Twoja wyobraźnia Ci nie podpowiada tylko spełnia te przepowiednie
Mnie narazie nie ciągnie do teściora
Czikos, piękne testy owu!! Działać, działać!!!
A to Ty już masz zarezerwowaną salę na ten 2020 rok? Czy jak? Bo to szmat czasu :-o
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Mam pytanie z innej beczki -może któraś coś wie...
Czy seks w pierwsze dni po owulce jest wskazany, czy nie za bardzo? W sensie- gdyby się udało i plemnik połączyłby się z jajeczkiem, a my tegesowaliśmy dzisiaj rano, to może coś szkodzić? Dzisiaj nad ranem mężu mnie dopadł przez sen
i tak się zastanawiam...

-
nick nieaktualnyCo się Zołzie stało? Nie mogę znaleźć w temacie o co chodzi. No w każdym razie tulę mocno!

Test pozytywny i to pozytywny bardzo, tak więc co? Jutro owulacja, góra pojutrze? Te testy wskazują na jakiś tam pik, ale czy to jest pewne, że z tego wypadnie jajo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2016, 09:04
Kasia1987 lubi tę wiadomość
-
Caro wrote:Waldi, jak tam się czujesz dzisiaj?
Zołza, ehh może jak już wiesz, że cykl przerypany prze tą prl, to niech ta wredna przyjedzie jak ma przyjść, zacznij brać tableciochy i działać w kolejnym cyklu. Będzie dobrze
Gaduaaa, niech Twoja wyobraźnia Ci nie podpowiada tylko spełnia te przepowiednie
A to Ty już masz zarezerwowaną salę na ten 2020 rok? Czy jak? Bo to szmat czasu :-o
Dzięki że pytasz.. Nie wiem.. Spróbuję trochę pofunkcjonować.. Zobaczę co mi w tego wyjdzie.. Może do sklepu się wybiorę..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Czikosz wrote:Co się Zołzie stało? Nie mogę znaleźć w temacie o co chodzi. No w każdym razie tulę mocno!

Test pozytywny i to pozytywny bardzo, tak więc co? Jutro owulacja, góra po jutrze? Te testy wskazują na jakiś tam pik, ale czy to jest pewne, że z tego wypadnie jajo?
Ta, owulka jutro max pojutrze.
Pewności nigdy nie ma, tylko usg i zapadnięty pęcherzyk mogą potwierdzić ją w 100%.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.

-
nick nieaktualnyCaro wrote:Waldi, jak tam się czujesz dzisiaj?
Kościół mam na ten dzień zarezerwowany!
A poza Kościołem to już nic więcej.
-
Kasia seks na żadnym etapie ciąży nie jest niebezpieczny, nawet na tym początkowym. Jajo wędruje do macicy, to kijanka przechodzi przez całą szyjke do jajca, facet tam nie dosiega
nie martw się bo jak się udało to na pewno nic się niw stało
jedynie jak masz zagrożoną ciążę to lekarz może powiedzieć żeby się powstrzymać od przytulanek ale to i tak nie na tym etapie także luzik :*
Kasia1987, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Kasia1987 wrote:Mam pytanie z innej beczki -może któraś coś wie...
Czy seks w pierwsze dni po owulce jest wskazany, czy nie za bardzo? W sensie- gdyby się udało i plemnik połączyłby się z jajeczkiem, a my tegesowaliśmy dzisiaj rano, to może coś szkodzić? Dzisiaj nad ranem mężu mnie dopadł przez sen
i tak się zastanawiam...
Kochana.. Mnie lekarz mówił.. Do owulacji i jeszcze kilka dni po też nie zaszkodzi.. A prawda jest taka że co lekarz to opinia. W każdym razie na pewno serduszka nie będą przeszkadzać w zagnieżdżeniu..
Kasia1987, rozowyflaming lubią tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Dzięki że pytasz.. Nie wiem.. Spróbuję trochę pofunkcjonować.. Zobaczę co mi w tego wyjdzie.. Może do sklepu się wybiorę..
Kurczę, co to za choróbsko się do Ciebie przypałętało...
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Czikosz testy owulacyjne pokazują Pik ale nie są gwarancją że Jajo się uwolni. Owulacją po takim teście następuje w ciągu 12-36 h kochana więc serduszkuj.
Kasia bez obaw seks jest zdrowy więc serduszkujciena tyle na ile wam kondycha pozwala
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH