Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Cale dziecinstwo wciskano nam bajki o chlopach hahahahaha
I ze niby kobiety wymawiaja sie migrena itd chyba to sie u nas nie sprawdza :pPączek, Caro, kozamonia lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Witam jestem tu nowa I mam problem moze ktoras z bardziej doswiadczonych kolezanek mi pomoze bo przeszukalam caly internet I nic chodzi mi o szyjke macicy w ostatnich cyklach byla ona raz nisko pozniej wysoko I pozniej znowu nisko mam krotki cykl bo 21 dniowy w tym cyklu podczas okresu byla nisko a po skonczeniu miesiaczki poszla do gory I caly czas jest wysoko ze nie moge jej dotchnac mam juz 14 dzien cyklu I nie wiem co sie dzieje nigdy tak nie mialam prosze o pomocallla333
-
nick nieaktualny
-
U mnie w tym miesiacu nic nie wskazuje na owulacje ani temperatura ani sluz z ta temperatura tez dziwna sprawa bo w sumie o I chyba dwie godziny wczesniej czy pozniej robia swoje a niestety nie mam mozliwosci inacze chyba ze zmozna mierzyc ja np codzienie wieczore przed snem??? Jak myslisz?? Milego dnia wszystkimallla333
-
allla30 wrote:U mnie w tym miesiacu nic nie wskazuje na owulacje ani temperatura ani sluz z ta temperatura tez dziwna sprawa bo w sumie o I chyba dwie godziny wczesniej czy pozniej robia swoje a niestety nie mam mozliwosci inacze chyba ze zmozna mierzyc ja np codzienie wieczore przed snem??? Jak myslisz?? Milego dnia wszystkim
Kochana ale wtedy dodajesz
Wieczorem nie ma co mierzyc ,najlepiej rano przed wstaniem -
Pączek wrote:U mnie chyba przez moje przeziębienie temp dziwnie wyglada
Czekam na owunarazie wykres milczy i nie wiem kiedy bedzie
A probowalas z testami owulacyjnymi.
Ja wlasnie dzis o 17 bede robic pierwszy a potem sie zobaczy jak kreska wygladac bedziePączek lubi tę wiadomość
-
allla30 wrote:A ile sobie dodajekreseczekregula jest jakas regula?? Klaudys pomocy
Taką korektę można przeprowadzić jedynie w godzinach 4.00- 11.00. można korektować temperaturę w taki sposób, że
- odejmuje się 1 kreskę na godzinę (0,1 st. C/h) albo półkreski co 1/2 h (0,05 st. C/pół h) jeśli temperatura była mierzona później niż zwykle
- dodaje się 1 kreskę na godzinę (0,1 st. C/h) albo półkreski co 1/2 h (0,05 st. C/pół h) jeśli temperatura była mierzona wcześniej niż zwykle
Mniej niz pół godziny różnicy nie ma znaczenia.
czyli jeśli codziennie mierzysz temperaturę o 8.00
A)zmierzyłaś o 7.00 i wyszło ci 36,7 to możesz wpisać +0,1 czyli 36,8
B)zmierzyłaś o 9.00 i wyszło ci 36,7 to możesz wpisać -0,1 czyli 36,7
C)zmierzyałaś o 7.30 i wyszło ci 36,7 to możesz wpisać +0,05 czyli 36,75
D)zmierzyałaś o 8.30 i wyszło ci 36,7 to możesz wpisać -0,05 czyli 36,65