Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nikola2877 wrote:Wy macie taki mega rozciągliwy śluz postaci jajka kurzego w dniu owulacji? Czy chwile przed owulacja?
Zauważyliście może?
Ja mam plodny zawsze przed owu (on ma utrzymac plemniki do momentu pojawienia sie jajeczka). W dniu owu mam juz zawsze lepki ale nie rozciagliwy. Z tego co tu zauwazylam wiekszosc dziewczyn tak opisuje.33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
Pączek wrote:Ahoj Dziewczęta
Czytam zaległości....i czytam...i czytam....cały dzien siedziałam w krzakach to teraz nadrabiam
I kombinuje jak chłopa któremu sie dzis nie chce namówić na seduszkowanie ? Macie jakies sposoby?
Ja zawsze wskakuje na mojego I caluje po szyi od razu jest moj :p
Zapomnialam dodac jeszcze ze po brzuchu buziaki uwielbiaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 18:54
Doomi lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Mmmm... jaka dobra Melisa z pomarańczą
Kurde... jak mi się cera zrypała...
Sucha... krosty...
Biedna - moze zapodaj sobie jakas maseczkę......połóż sie na łożku....ogórek na oczy.....nogi do góry....meliska w reke....i przy okazji bedziesz miec relaksZołza:) lubi tę wiadomość
-
Doomi wrote:?????Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Pączek wrote:Jak on przychodzi z roboty zmęczony i mowi ze jeszcze ja chce go męczyć i ze naciskam itp.....buntować mi sie powoli zaczyna
Paczusiu mam podobny problem;) rozwiazuje go tak ze pozwalam mu odpoczywac wieczorkiem, a jak lekko przysypia to sama zaczynam dzialac - jak juz kobieta zacznie pracowac to malo ktory ja przepedzi hihiPączek, Doomi lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Aha i nie dyskutuj z nim ze starania ze trzeba etc bo to ich tylko drazni albo stawia pod sciana
ja staram sie nie gadac mu dziennie jaki to dzien cyklu i jakie objawy - od tego mam Was
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
nick nieaktualny