Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasia1987 wrote:Aha i nie dyskutuj z nim ze starania ze trzeba etc bo to ich tylko drazni albo stawia pod sciana
ja staram sie nie gadac mu dziennie jaki to dzien cyklu i jakie objawy - od tego mam Was
Kasik ja mu nie opowiadam o objawach - nic z tych rzeczy....problem w tym ze ja pierwsza zasypiamon siedzi do 1-2 w nocy wiec tak go nie złapie na śpiocha
Teoche wiesz...ja sie denerwuje bo czuje ze mi cieknie juz po udach....a tu dupa...wiec delikatnie staram sie wyjaśnić....ale jak on zaczyna ze praca praca....ze zmęczony albo ze musi w domu robic....i nie chce mu sie to moje próby marnie sie kończą czasami -
Pączek wrote:Kasik ja mu nie opowiadam o objawach - nic z tych rzeczy....problem w tym ze ja pierwsza zasypiam
on siedzi do 1-2 w nocy wiec tak go nie złapie na śpiocha
Teoche wiesz...ja sie denerwuje bo czuje ze mi cieknie juz po udach....a tu dupa...wiec delikatnie staram sie wyjaśnić....ale jak on zaczyna ze praca praca....ze zmęczony albo ze musi w domu robic....i nie chce mu sie to moje próby marnie sie kończą czasami
Ja podobnie...22 i juz ziewamjesli wczesnie spisz to moze lepsza bylaby dla Ciebie pora poranna? Jak ze wstawaniem? Ja czesto budze sie kolo 5 i wiedzac ze mam spokojnie godzine zaczynam sama dzialac
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Pączek wrote:Aaaaa daj spokoj - czasami to sobie mysle ze zapłodnienie chyba było by prostsze bez ich udziału...na zasadzie naciskasz np pępek i siup...ciaza
Pączek lubi tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Moj tez czasem marudzic zaczyna...
Szczegolnie ze mam nieregularne cykle i dziennie gadam mu ze to chyba juz a owulka nie przychodzi. Jak chce seksu ktorys dzien z kolei to on buczy albo wzdycha...to bardzo przykre dla mnie. Cale zycie wpajano mi ze facet chce zawsze seksu a nagle sie okazuje ze to ja jestem strona ktora moglaby codziennie - nawet poza samymi staraniami, a on miewa rozne humorki
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Przepraszam ze ja tak wam zaczęłam smęcić i marudzić....ale ręce mi dzis opadły....tez zmęczona wracam po pracy do domu....no na plazy nie leżę cały dzien....wiec Kasia wiem co czujesz bo burczenie to ja mam ostatnio non stop....ehhh szkoda gadac....
Zastanawiam sie tez czy ja dzis przypadkiem nie zawczesnie chce go upolować....bo ovu nie wiem na koedy mi owulacje pokarze...ostatnio w 14 dniu...dzis 12 dzien -
Kasia1987 wrote:Mozesz marudzic ile tylko masz ochote :*
Tez mam zawsze ten problem... Za szybko chce bo sie boje ze przegapie
Boje sie ze przegapie albo ze za wcześnie bedzie i żołnierze nie dotrwają...co miesiąc ta sama akcja....
Spróbuje jeszczcze dzis cos ugrać chodź marne szanse a jak nie to jutro bede znowu próbować -
Pączek wrote:Dzięki :***
Boje sie ze przegapie albo ze za wcześnie bedzie i żołnierze nie dotrwają...co miesiąc ta sama akcja....
Spróbuje jeszczcze dzis cos ugrać chodź marne szanse a jak nie to jutro bede znowu próbowaćMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Pączek wrote:Dzięki :***
Spróbuje jeszczcze dzis cos ugrać chodź marne szanse a jak nie to jutro bede znowu próbować
Taki los tych ktore maja nieregularne ;(
Ale i my sie doczekamy!!!33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Kasia1987 wrote:Taki los tych ktore maja nieregularne ;(
Ale i my sie doczekamy!!!
Tak czy inaczej ja juz nie moge sie doczekac...i wiem ze kiedyś nadejdzie ten dzien -
Hej Kasia, jak tam się czujesz? Tempka widzę, że bardzo ładna w górze, także idzie ku dobremu
W piątek widziałam, że idziesz na badanie. Będziesz badać progesteron czy tak ogólnie?
Kasia1987 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Kim87 wrote:Sexuj się ile wlezie i nóżki do góry potem;) będzie dobrze
Mój Małż sam mi o tym przypomina! Wręcz się tego domaga hahahaKasia1987 lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Caro wrote:Hej Kasia, jak tam się czujesz? Tempka widzę, że bardzo ładna w górze, także idzie ku dobremu
W piątek widziałam, że idziesz na badanie. Będziesz badać progesteron czy tak ogólnie?
Progesteron i prolaktyne. Podwojnie z jakas tabletka miedzy pobraniami.
I wczoraj i dzis mam mega dreszcze - mam chyba wysoka temp teraz bo mi ciagle zimno.
Fajnie gdyby to byl wyznacznik ciazy hihi
Poza tym cisza u mnie.
A u Ciebie?
Ps. Super ze Twoj sie przypomina i domaga
Moj lubi seks ale nie ukladany pod kalendarzyk33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Kasia1987 wrote:Progesteron i prolaktyne. Podwojnie z jakas tabletka miedzy pobraniami.
I wczoraj i dzis mam mega dreszcze - mam chyba wysoka temp teraz bo mi ciagle zimno.
Fajnie gdyby to byl wyznacznik ciazy hihi
Poza tym cisza u mnie.
A u Ciebie?
Ps. Super ze Twoj sie przypomina i domaga
Moj lubi seks ale nie ukladany pod kalendarzyk
A no to pewnie będą Ci robili prolaktynę z obciążeniem czy jakoś tak. A wiesz, że mi też dzisiaj zimno! No non stop chodzę i się trzęse. A tempka jak zmierzyłam z ciekawości 37,0. U mnie nie tak cicho, bo spadek na 36,4 także ten, nie wyrokuje i nic sobie narazie nie marzę
Trzymam kciuki żeby ten progesteron i prl wyszły ok
A co domagania się, to chodziło mi o trzymanie nóg do góry, bo jeżeli chodzi o serduszka i alarm "owulacja" trzeba teraz!! to on również jest starym wapniakiem pod tym względem. On woli "seks spontaniczny" hahahaha. Faceci...początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
nick nieaktualnyJestem. Wróciłam do UK. niestety.
Kurde, dni płodne wypadły mi akurat na czas pobytu w Pl i musiałam mocno się gimnastykowac, żeby umawiać się na randki z moim M. Bo oboje w rozjazdach. Tak czy inaczej owu było wczoraj lub dziś jakoś. Muszę chłopa dziś dojechać żeby poprawić
Ciekawe czy chętny będzieNo i u mnie też ten problem. Bo niby facet zawsze chętny i nie odmawia? Tylko jakoś to w praktyce się nie sprawdza
Odnośnie luteiny, to z waszych doświadczeń która lepsza, doustna czy dopochwowa?