Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
A pytaj ile chcesz
po tu jesteśmy. Wiesz gwarancję będziesz miała jak ci okres się spóźniać będzie. Ale przy twoich cyklach będzie to trudno zauważyć. Jakie miałaś ostatnie 3 cykle chodzi mi o długość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Objawy miałam jak na okres. Ja nie miałam spadku na zagniezdzenie jako takiego więc bie wiem kiedy do niego doszło. Mam cykle 25-28 dniowe
Jedyne co było inne to uczucie spuchniętej macicy trwało to z tydzień przed terminem okresu. Takiego czegoś nie miałam nigdy. Zawsze było że dostałam okres i zaczynał się bólMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mnie dzisiaj rwie mocno W pachwinie. Koleżanka mi powiedziała że ona tak miała przy torbielach. Trochę się zmartwilam. W sobotę ma być @. Myślałam że to one 2 owu Ale zrobiłam test I wyszedł cień cienia więc to raczej nie możliwe
-
Gaduaaa wrote:wpadłam do domu po pracy.. zeżarłabym konia z kopytami !!! i zeżarłam!!!!!! aaaa
U mnie dzis tez ssanie w brzuchu caaaaly dzien na maxa choc sporo jadlam33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane