Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nikola2877 wrote:Kobietki,
chcialabym sobie zakupic nowy termometr owulacyjny. Bo poki co moj ma juz z 2latka i wyznacza tylko do 0,1 a ja bym chciala taki do dwoch miejsc po przecinku. Bo taki chyba lepszy co?
Polecicie jakis ktory waszym zdaniem jest sprawdzony?FabianCyprian
Tymuś
-
nikola2877 wrote:a on ma dwa miejsca po przecinku?
Gadua kiedy sikaniec?
Jutro?
ja sobie chyba jutro siknę hahFabianCyprian
Tymuś
-
Gaduaaa wrote:tak, one mają 2 miejsca po przecinku , tylko musisz w aptece zaznaczyć ze to ma być owulacyjny.. bo microlife ma też zwykłe termometry
ja sobie chyba jutro siknę hah
Zamówię sobie chyba na allegro
Sikaj sikaj. Trzymam kciuki żeby pojawił się chociażby cień cienia
Lepiej poczekać do następnego cyklu i zacząć mierzyć nowym? Czy mogę zacząć juz w tym cyklu? -
Daga7735 wrote:Cześć dziewczyny jestem Nowa i nie mogę znaleźć wątku o poziomie bety przed następną ciąża jestem 3 mce po poronieniu będę wynosi 4.37 mój gin ma urlop i nie wiem czy w czerwcu mogę coś już zacząć działać z mężem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2016, 15:47
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nikola2877 wrote:Zamówię sobie chyba na allegro
Sikaj sikaj. Trzymam kciuki żeby pojawił się chociażby cień cienia
Lepiej poczekać do następnego cyklu i zacząć mierzyć nowym? Czy mogę zacząć juz w tym cyklu?FabianCyprian
Tymuś
-
Hej dziewczyny. Mam nadzieje ze mi pomozecie
z chlopakiem o dzidzisia staramy sie dopiero od tego cyklu. Cykle mam nieregularne teraz mialam 36dniowy wiec kiedy powinna wystapic owulacja ? W 13dc bolaly mnie piersi i strasznie mnie kul prawy jajnik wiec zrobilam sobie test owulacyjny ktory wyszedl pozytywnie ale raczej nie mozliwe zebym przy 36dniowym cyklu miala ow. 13
14dc test juz byl negatywny temperatura 36,8. W 15dc tem 36,9 w 16dc tem 36,9 robilam test ow wyszedl negatywny i w 17dc 37,1 temperature mierze w pochwie rano 7,15 przed wstaniem z lozka. Temperatura wzrosla czy to oznacza ze owulacja dopiero bedzie ? Kalkulator dni plodnych pokazuje ze dni plodne powinna miec od 18,05 czyli od dzis
a owulacja 22,05 ale sluzu nie widac przejzystego rozciagliwego. Wewnatrz pochwy kiedy wsadze palca jest go malo i jest on bialy ma grutki male. Co to wszystko oznacza ???? Ja z tego nic nie rozumiem i ciezko mi okreslic zaobserwowac kiedy nastapi owulacja
Domi -
Doomi wrote:Hej dziewczyny. Mam nadzieje ze mi pomozecie
z chlopakiem o dzidzisia staramy sie dopiero od tego cyklu. Cykle mam nieregularne teraz mialam 36dniowy wiec kiedy powinna wystapic owulacja ? W 13dc bolaly mnie piersi i strasznie mnie kul prawy jajnik wiec zrobilam sobie test owulacyjny ktory wyszedl pozytywnie ale raczej nie mozliwe zebym przy 36dniowym cyklu miala ow. 13
14dc test juz byl negatywny temperatura 36,8. W 15dc tem 36,9 w 16dc tem 36,9 robilam test ow wyszedl negatywny i w 17dc 37,1 temperature mierze w pochwie rano 7,15 przed wstaniem z lozka. Temperatura wzrosla czy to oznacza ze owulacja dopiero bedzie ? Kalkulator dni plodnych pokazuje ze dni plodne powinna miec od 18,05 czyli od dzis
a owulacja 22,05 ale sluzu nie widac przejzystego rozciagliwego. Wewnatrz pochwy kiedy wsadze palca jest go malo i jest on bialy ma grutki male. Co to wszystko oznacza ???? Ja z tego nic nie rozumiem i ciezko mi okreslic zaobserwowac kiedy nastapi owulacja
A jaka temperatura miałaś na poczatku cyklu?
Nie ufaj kalkulatorowi bo skoro masz nieregularne to nie wiesz w ktorym dniu dostaniesz okres. Sama wiem po sobie. -
hmmm ciezko mi powiedziec jaki sluz bo przyjmowalam tabletki do pochwy na infekcje Arilin bylo 6 czopkow przyjelam 3 12dc ostatni 13dc mialam napuchniete bolesne piersi i bolal mnie jajnik wiec 13dc juz nie wzielam i zrobilam test wyszedl pozytywny moze to dlatego sfalszowalo test ? Gdy przyjmowalam czopki byl sluz rozciagliwy przejzysty ale to od czopkow pewnie bo to splywaloDomi
-
Gaduaaa wrote:Ja mam przed lub w trakcie
Ja taki śluz miałam 14dc okolo 18-19.
I wiecie co. Juz mniej więcej sadze czemu moglo się nie udać. Bo wspolzylismy za późno. Głupia bylam bo mogłam 15dc iść jeszcze raz do gina by zobaczyć czy pęcherzyk jeszcze jest po tym bolu jajnika z tego 14dc.