Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynikola2877 wrote:Ja taki śluz miałam 14dc okolo 18-19.
I wiecie co. Juz mniej więcej sadze czemu moglo się nie udać. Bo wspolzylismy za późno. Głupia bylam bo mogłam 15dc iść jeszcze raz do gina by zobaczyć czy pęcherzyk jeszcze jest po tym bolu jajnika z tego 14dc.
A w ktorym dniu współżyliście ?
-
nikola2877 wrote:No wlasnie dopiero w 15dc i to dopiero po 22...Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Oczywiscie jak 13dc test ow wyszedl pozytywny wspolzylam z chlopakiem i w 14dc tez ale w 14 test juz wyszedl negatywny. Dzis np tez mnie bola jajniki kulo mnie przez chwile tak jakby w macicy nie wiem jak to opisac.. piersi nadal napuchniete. A co moze byc przyczyna temperatury ktora zwrosla do dzis do 37,1 ?????Domi
-
Kim87 wrote:Od nowego cyklu mierz systematycznie. Śluz u jednych występuje u innych nie. Ja miałam rozviagliwy przed ale nie wiem czy w trakcie. Jak robisz testy owu i wychodzi poz to owulka występuje zazwyczaj po 12-36 h
No dlatego zmylil mnie troche ten tez. Wyszedł pozytywny w 14dc ale tylko od 14dc zrobiłam. Wczesniej nie wiec nie wiem czy kreseczka byłaby wczesniej ciemniejsza np w 13dc.
Jaka godzinę polecacie robienia testów owulacyjnych? -
Temperatura rośnie na ciążę albo okres. Gdy następuje spadek pod koniec cyklu zazwyczaj przychodzi okres. Ale może też oznaczać zagniezdzenie. Następnego dnia po spadku musi być wzrostMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Wlasnie ciezko mi ocenic szyjke czy otwarta czy zamknieta... a Jesli doszlo do zagniezdzenia to jaki powinien byc sluz ? Dzis sprawdzalam to wewnatrz pochwy mam go malo na palcu zostaje jest bialy i jakby grutki male cos takiego, szyjke tez sprawdzalam dzis to napewno jest twarda dosyc wysoko ale dosiegam ja a czy zamnknieta czy otwarta to nie wiem..Domi
-
A co do otwarcia to ja też na tym leżę. Nieprzejmuj się
. Ważne aby szyjką była miękka bo to oznacza owulkę ale pod koniec cyklu gdy macica się przygotowuje do okresu też może być miekka.
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
-
Doomi wrote:Gratuluje ciazy
a po zagniezdzeniu szyjka jaka powinna byc ?
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat