Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:Zołzol.. Dziś czwartek.. Możesz mieć problem z dostaniem się do lidla.. No chyba że u Was sie tak nie tzucają na nic jak u nas..
Jak bedxiesz w lidlu pozdrow ode mnie precla z solą na pieczywie..
Biją biją :p Co dziś rozdają?
Pozdrowie
No wezmę połówkę na noc dziś.
Jezu niech ta czerwona ł@jza już przylezie... bo wyglądam jak zombie
Sucha cera i swedzace krosty.. blada dupa.. znaczy twarz... :p -
Czikosz ja przy takim samym wzroście nie ważę tyle nawet w 17 tyg ciąży ;( zalamka... Chociaż gin nie każe się denerwować, zaczynałam od 49,5 teraz 50,5
Kasia wykres obiecujący! :*
Gaduaaa nie w tym cykly to w następnym się ida, ale się uda
Caro! Aaaaa!za 3 dni widzę Cię z testem! :*
Walduniu moja najdroższa, przytulam mocno
KlaudyŚ zaraz obczaje Twój wykresior bo jeszcze nie dotarłam
Witam wszystkich :*Zołza:), Gaduaaa, WaldhauzerM, Caro, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Biją biją :p Co dziś rozdają?
Pozdrowie
No wezmę połówkę na noc dziś.
Jezu niech ta czerwona ł@jza już przylezie... bo wyglądam jak zombie
Sucha cera i swedzace krosty.. blada dupa.. znaczy twarz... :p
A nie wiem co dzisiaj dają bo ja oststnio wycofana z życia publicznego.. Może i dobrze więcej kasy w portwelu..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hahahah z Wami jest ubaw
Poznałam wszystkie wykresy, a do tego promocje z lidla...Po kolei...
Caro- kopara mi opada jaki masz piękny wykresja na Twoim miejscu już bym szalała, ciężko byłoby mnie od teściorów odgonić!!!! WOWWWWWWW To jest groszek:D
Gaduaaaa -za wcześnie :* nadal jest 50% sznas, wykres fajny :*
Zołza -ło rety, teraz przy tym leku masz próbkę tego, jak będzie nami w ciązy obracałoA tak na poważne- współczuję kochana! Fakt, mogłaby już @ przyjść i dać Ci czystą kartę, nowy rozdział...
Waldi- Tobie też biedoczku współczuję- ale jak Ciebie znam, to się k. nie dasz i przejdziesz przez to wszystko, a potem urodzisz śliczne maleństwo, bo kto jak nie Ty, wszystko będzie dobrze!!!!!!!!!:*
Judi- moim zdaniem owu masz dopiero teraz, olewaj to co tam na 9dc program wyznaczył, to jest bałwan co się nie zna. Lepiej swojego ciała słuchać
Wszystkim, które czują, że jajco wychodzi/wyszło życzę owocnej owulacji i przyjemnego płodzenia!!!!
Mój wykres nieco nudnawy na razie- już takie miewałam, więc się nie nastawiam na razie na nic. BuźkaGaduaaa, Zołza:), KlaudyŚ, WaldhauzerM lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim
Wczoraj wieczorem jakoś mnie dół złapał i przeświadczenie, że nic mi w życiu nie wychodzipozbierałam się szybko spać i dzisiaj lepiej.
A tak poza tym to nic się nie dzieje, czekam na koniec @ i pierwszy monitoring w przyszłym tygodniu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny