Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to Dzien Dobry wszystkim :)

nick nieaktualny, Kim87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Hej Zołza ;)
    Hej Kim :*

Kim87 lubi tę wiadomość

• Pączek Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    Tak Sobie teraz siedzę i dumam... czy jest sens w przyszłym cyklu mierzyć temp i robić testy skoro od pon dopiero zaczęłam brać tabletki na zbicie tej piep... prolaktyny.
    @ powinnam dostać do 23 maja.
    I tylko kłody pod nogi...

Hmmm....ja bym temp mierzyła i zobaczyła jak sie zachowuje po lekach....a testy bym sobie oszczędziła

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Hejka :)
    Jak się czujesz ? Czytałam wcześniej że dopadły Cię mdłości po lekach :/
    No rano było słabo... bałam się autem jechać. Ale jak wyszłam na dwór trochę lepiej się mi zrobiło.
    A teraz chce mi się mega spać... :/ a do 15 daleko... :(

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć złozol :) może zrób sobie przerwę od mierzenia? To już całkowicie się zresetujesz.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Hmmm....ja bym temp mierzyła i zobaczyła jak sie zachowuje po lekach....a testy bym sobie oszczędziła
    Teraz odkad zaczęłam brać te tabl to mi skacze trochę ta tempka :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Cześć złozol :) może zrób sobie przerwę od mierzenia? To już całkowicie się zresetujesz.
    No właśnie chyba nastepny cykl odpuszczam. Niech się zbije to dziadostwo..

kozamonia lubi tę wiadomość

• Pączek Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    Teraz odkad zaczęłam brać te tabl to mi skacze trochę ta tempka :p

To olej wszystko...w sumie może nawet i lepiej jak nic nie bedziesz robic to troche "odpoczniesz"

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko jak ja mam tak na tym zdychac... to dziekuje...
    A na tym drugim też tak jest? :/

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Zołzuś za uświadomienie mnie co w lidlu pidzczy <3
    Z domu mam do niego rzut mocherem.. Ale nie dla mnie ta przyjemność..

Jestem po obchodzie..

Wczoraj mialsm usg.. Pytam dzisiaj jaka przyczyns plamień?? A ona do mnie ..to lekarz wczoraj nie mowil?? No nie.. Pokręciła głową i mówi że często przyczyną jest trofoblast.. Ale powiedziała że to nie musi oznaczać najgorszego..I wyszła.. Wujcio google powiedział mi że tzn ze podejrzenie odklejania łożyska..

Sory... Ja nie mam słów.. :(

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Dzięki Zołzuś za uświadomienie mnie co w lidlu pidzczy <3
    Z domu mam do niego rzut mocherem.. Ale nie dla mnie ta przyjemność..

Jestem po obchodzie..

Wczoraj mialsm usg.. Pytam dzisiaj jaka przyczyns plamień?? A ona do mnie ..to lekarz wczoraj nie mowil?? No nie.. Pokręciła głową i mówi że często przyczyną jest trofoblast.. Ale powiedziała że to nie musi oznaczać najgorszego..I wyszła.. Wujcio google powiedział mi że tzn ze podejrzenie odklejania łożyska..

Sory... Ja nie mam słów.. :(
    często przyczyną jest... ale nie powiedziała że u Ciebie konkretnie jest ta przycyzna.. musisz shaczyć tego lekarza który robił usg...

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • szatynka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewuszki
    ja dziś znów falstart zaliczyłam, siknęłam i I krecha ... ehhh soboto przybywaj i albo II krechy albo niech ta małpa przyjedzie co by nowy cykl zacząć. Tym razem pójdą w ruch testy ovu i będę robić wykresik temp.

09.06.2010r. - 💙

18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze <3

07.06.2017r - 💙
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    często przyczyną jest... ale nie powiedziała że u Ciebie konkretnie jest ta przycyzna.. musisz shaczyć tego lekarza który robił usg...

Czekam na swojego doktorka.. Tamten niech sir w doope pocałuje..nie mogl mi wczoraj powiedziec??

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waldziu moze na noc cie nie chcial martwic.
    No ale tez druga sprawa to.ich obowiazek informowac pacjenta o badaniach jakie zostaly wykonane I wytlumaczenie

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Waldziu moze na noc cie nie chcial martwic.
    No ale tez druga sprawa to.ich obowiazek informowac pacjenta o badaniach jakie zostaly wykonane I wytlumaczenie

A no właśnie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny staram sie was czytac na biezaco ale za tydzien urlop i mam mase rzeczy do zrobienia...

nowe dziewczyny witam, stare tez i caluje <3 bonus taki :D

Waldus moja znajoma miala tak w kazdej ciazy i musiala duzo lezec plus luteina, duuuuzo luteiny i zero baraszkowania, psychika gra olbrzymia role - prosze gadaj do groszka, gadaj mu, ze bedzie dobrze...ze go kochasz...i badz dobrej mysli!!!!! nie modle sie nigdy ale zapale dzisiaj swieczke dla was :D przy zapaleniu swieczki nalezy pomyslec zyczenie i wtedy sie spelni!!!! tule Waldus! gadaj do groszka! pamietaj!!

Zolzol - ja bralam dostinex...u nas kosztuje on 150zlotych ale 125zl placi panstwo..wiec ja dalam za niego 25 zlotych..wczesniej bralam 1/4 tabletki i bylo ok..teraz biore po 1/2 i mam lekkie nudnosci.... slyszalam, ze po bromku jest nieciekawie..i trzeba stopniowo dozowac... ile wczoraj wzielas? dopoki nie rzygasz po scianach to lykaj...przemeczylabym sie... dla grocha :D

nick nieaktualny, WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Cześć wszystkim :)
    Wczoraj wieczorem jakoś mnie dół złapał i przeświadczenie, że nic mi w życiu nie wychodzi :( pozbierałam się szybko spać i dzisiaj lepiej.
    A tak poza tym to nic się nie dzieje, czekam na koniec @ i pierwszy monitoring w przyszłym tygodniu.

tak faktycznie, nic ci w zyciu nie wychodzi, no kobieto nakopie ci!!

jestes piekna i madra kobieta, masz suuuuper meza, oboje macie dach nad glowa, macie co jesc i co najwazniejsze kochacie siebie :) niektorzy z nas musza o groszka powalczyc, poczekac!!!!! ja tez sie staram, probuje..nogi do gory..no i nie wychodzi ale wyjdzie! uda sie!!!!!! najwazniejsze, to ze masz druga polowke z ktora spedzisz cale swoje zycie :) a groszunio i tak sie pojawi :) niedlugo juz!!!!!!!!!

aaa no i zapomnialam dodac ale prolaktyne masz boska :D moja przy twojej to jak dziki z lasu deszczowego kontra gosciu w garniturze :D

kozamonia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde musze leciec :/

Caro wykres bomba! sikaj, sikaj na testy! masz kciuki calego OF :D

Caro lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i na zakonczenie - zycze kazdej z was milego dnia :D
    tym zagroszkowanym, tym w trakcie groszkowania, tym z @ :D tym zlym tez :D

slodki pierd, slodki pierd, slodki pierd to moje drugie imie - na pierwsze mam trzesace sie porty bahahahahha :D

Caro, WaldhauzerM, Kim87, Kasia1987 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowyflaming wrote:
    i na zakonczenie - zycze kazdej z was milego dnia :D
    tym zagroszkowanym, tym w trakcie groszkowania, tym z @ :D tym zlym tez :D

slodki pierd, slodki pierd, slodki pierd to moje drugie imie - na pierwsze mam trzesace sie porty bahahahahha :D
    Myślałam że to ja mam zryty beret :p
    Ale ty masz bardziej :D !
    Love U !:D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

‹‹ 1835 1836 1837 1838 1839 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ