X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
Odpowiedz

Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają

Oceń ten wątek:
  • Pączek Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to Dzien Dobry wszystkim :)

Zołza:), Kim87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kim87 wrote:
    Hej Zołza ;)
    Hej Kim :*

Kim87 lubi tę wiadomość

• Pączek Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    Tak Sobie teraz siedzę i dumam... czy jest sens w przyszłym cyklu mierzyć temp i robić testy skoro od pon dopiero zaczęłam brać tabletki na zbicie tej piep... prolaktyny.
    @ powinnam dostać do 23 maja.
    I tylko kłody pod nogi...

Hmmm....ja bym temp mierzyła i zobaczyła jak sie zachowuje po lekach....a testy bym sobie oszczędziła

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Hejka :)
    Jak się czujesz ? Czytałam wcześniej że dopadły Cię mdłości po lekach :/
    No rano było słabo... bałam się autem jechać. Ale jak wyszłam na dwór trochę lepiej się mi zrobiło.
    A teraz chce mi się mega spać... :/ a do 15 daleko... :(

• kozamonia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć złozol :) może zrób sobie przerwę od mierzenia? To już całkowicie się zresetujesz.

Zołza:) lubi tę wiadomość

YLkvp1.png
    29.01.18 - Joasia 2630 g <3
    05/06.17 - IMSI + crio
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pączek wrote:
    Hmmm....ja bym temp mierzyła i zobaczyła jak sie zachowuje po lekach....a testy bym sobie oszczędziła
    Teraz odkad zaczęłam brać te tabl to mi skacze trochę ta tempka :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Cześć złozol :) może zrób sobie przerwę od mierzenia? To już całkowicie się zresetujesz.
    No właśnie chyba nastepny cykl odpuszczam. Niech się zbije to dziadostwo..

kozamonia lubi tę wiadomość

• Pączek Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zołza:) wrote:
    Teraz odkad zaczęłam brać te tabl to mi skacze trochę ta tempka :p

To olej wszystko...w sumie może nawet i lepiej jak nic nie bedziesz robic to troche "odpoczniesz"

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko jak ja mam tak na tym zdychac... to dziekuje...
    A na tym drugim też tak jest? :/

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Zołzuś za uświadomienie mnie co w lidlu pidzczy <3
    Z domu mam do niego rzut mocherem.. Ale nie dla mnie ta przyjemność..

Jestem po obchodzie..

Wczoraj mialsm usg.. Pytam dzisiaj jaka przyczyns plamień?? A ona do mnie ..to lekarz wczoraj nie mowil?? No nie.. Pokręciła głową i mówi że często przyczyną jest trofoblast.. Ale powiedziała że to nie musi oznaczać najgorszego..I wyszła.. Wujcio google powiedział mi że tzn ze podejrzenie odklejania łożyska..

Sory... Ja nie mam słów.. :(

31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WaldhauzerM wrote:
    Dzięki Zołzuś za uświadomienie mnie co w lidlu pidzczy <3
    Z domu mam do niego rzut mocherem.. Ale nie dla mnie ta przyjemność..

Jestem po obchodzie..

Wczoraj mialsm usg.. Pytam dzisiaj jaka przyczyns plamień?? A ona do mnie ..to lekarz wczoraj nie mowil?? No nie.. Pokręciła głową i mówi że często przyczyną jest trofoblast.. Ale powiedziała że to nie musi oznaczać najgorszego..I wyszła.. Wujcio google powiedział mi że tzn ze podejrzenie odklejania łożyska..

Sory... Ja nie mam słów.. :(
    często przyczyną jest... ale nie powiedziała że u Ciebie konkretnie jest ta przycyzna.. musisz shaczyć tego lekarza który robił usg...

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • szatynka Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewuszki
    ja dziś znów falstart zaliczyłam, siknęłam i I krecha ... ehhh soboto przybywaj i albo II krechy albo niech ta małpa przyjedzie co by nowy cykl zacząć. Tym razem pójdą w ruch testy ovu i będę robić wykresik temp.

09.06.2010r. - 💙

18.06.2016r. [*] 6tc Aniołek - w mym sercu na zawsze <3

07.06.2017r - 💙
  • WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gaduaaa wrote:
    często przyczyną jest... ale nie powiedziała że u Ciebie konkretnie jest ta przycyzna.. musisz shaczyć tego lekarza który robił usg...

Czekam na swojego doktorka.. Tamten niech sir w doope pocałuje..nie mogl mi wczoraj powiedziec??

• KlaudyŚ Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Waldziu moze na noc cie nie chcial martwic.
    No ale tez druga sprawa to.ich obowiazek informowac pacjenta o badaniach jakie zostaly wykonane I wytlumaczenie

p19uskjonvbututx.png

relgwn15ul8mpggj.png

• WaldhauzerM Autorytet

Wysłany: 19 maja 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Waldziu moze na noc cie nie chcial martwic.
    No ale tez druga sprawa to.ich obowiazek informowac pacjenta o badaniach jakie zostaly wykonane I wytlumaczenie

A no właśnie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny staram sie was czytac na biezaco ale za tydzien urlop i mam mase rzeczy do zrobienia...

nowe dziewczyny witam, stare tez i caluje <3 bonus taki :D

Waldus moja znajoma miala tak w kazdej ciazy i musiala duzo lezec plus luteina, duuuuzo luteiny i zero baraszkowania, psychika gra olbrzymia role - prosze gadaj do groszka, gadaj mu, ze bedzie dobrze...ze go kochasz...i badz dobrej mysli!!!!! nie modle sie nigdy ale zapale dzisiaj swieczke dla was :D przy zapaleniu swieczki nalezy pomyslec zyczenie i wtedy sie spelni!!!! tule Waldus! gadaj do groszka! pamietaj!!

Zolzol - ja bralam dostinex...u nas kosztuje on 150zlotych ale 125zl placi panstwo..wiec ja dalam za niego 25 zlotych..wczesniej bralam 1/4 tabletki i bylo ok..teraz biore po 1/2 i mam lekkie nudnosci.... slyszalam, ze po bromku jest nieciekawie..i trzeba stopniowo dozowac... ile wczoraj wzielas? dopoki nie rzygasz po scianach to lykaj...przemeczylabym sie... dla grocha :D

Zołza:), WaldhauzerM lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozamonia wrote:
    Cześć wszystkim :)
    Wczoraj wieczorem jakoś mnie dół złapał i przeświadczenie, że nic mi w życiu nie wychodzi :( pozbierałam się szybko spać i dzisiaj lepiej.
    A tak poza tym to nic się nie dzieje, czekam na koniec @ i pierwszy monitoring w przyszłym tygodniu.

tak faktycznie, nic ci w zyciu nie wychodzi, no kobieto nakopie ci!!

jestes piekna i madra kobieta, masz suuuuper meza, oboje macie dach nad glowa, macie co jesc i co najwazniejsze kochacie siebie :) niektorzy z nas musza o groszka powalczyc, poczekac!!!!! ja tez sie staram, probuje..nogi do gory..no i nie wychodzi ale wyjdzie! uda sie!!!!!! najwazniejsze, to ze masz druga polowke z ktora spedzisz cale swoje zycie :) a groszunio i tak sie pojawi :) niedlugo juz!!!!!!!!!

aaa no i zapomnialam dodac ale prolaktyne masz boska :D moja przy twojej to jak dziki z lasu deszczowego kontra gosciu w garniturze :D

kozamonia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde musze leciec :/

Caro wykres bomba! sikaj, sikaj na testy! masz kciuki calego OF :D

Caro lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i na zakonczenie - zycze kazdej z was milego dnia :D
    tym zagroszkowanym, tym w trakcie groszkowania, tym z @ :D tym zlym tez :D

slodki pierd, slodki pierd, slodki pierd to moje drugie imie - na pierwsze mam trzesace sie porty bahahahahha :D

Caro, WaldhauzerM, Kim87, Kasia1987 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozowyflaming wrote:
    i na zakonczenie - zycze kazdej z was milego dnia :D
    tym zagroszkowanym, tym w trakcie groszkowania, tym z @ :D tym zlym tez :D

slodki pierd, slodki pierd, slodki pierd to moje drugie imie - na pierwsze mam trzesace sie porty bahahahahha :D
    Myślałam że to ja mam zryty beret :p
    Ale ty masz bardziej :D !
    Love U !:D

rozowyflaming lubi tę wiadomość

‹‹ 1835 1836 1837 1838 1839 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ