Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAllmita wrote:Zołza mi sie wydaje ze Ty za szybko zwiekszyłas ta dawkę....ja bym jeszcze spróbowała pare dni po pól tabl...i dopiero wtedy próbuj od nowa..
czasem lepiej tez sie toleruje lek jak sie podzieli dawke dobowa na czesci-w sensie 2 lub 3 razy na dzien, ale to juz musiałabys gina dopytać...albo faktycznie dopochowow spróbować?-no ale to tez po rozmowie z ginem
Nom, dziś wieczorem znów połówkę biore.
Pierdziele jak mam tak dzień w dzień umierać -
Zołza.. Wymiatasz..
Flamingu dzięki za poprawienie humoru..
Tissaia w sobote wyszlam a wczoraj wrocilam na oddzial..
Czekam na swojego lekarza..rozowyflaming lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny
Zawitałam na forum niedawno. Majowe starania za mną. JUtro planowany dzień zołzy. Więc czekam i się nie napalam, choć ciężko... Pobolewa mnie prawy jajnik. Brak oznak na okres, brak oznak fasolki. Eh, ta niepewność.
Miłego dnia!! -
nick nieaktualnyLILITH.P wrote:Cześć Dziewczyny
Zawitałam na forum niedawno. Majowe starania za mną. JUtro planowany dzień zołzy. Więc czekam i się nie napalam, choć ciężko... Pobolewa mnie prawy jajnik. Brak oznak na okres, brak oznak fasolki. Eh, ta niepewność.
Miłego dnia!!
Dzień zołzy powiadaszAllmita, rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zołza:) wrote:Nom, dziś wieczorem znów połówkę biore.
Pierdziele jak mam tak dzień w dzień umieraćZołza:), rozowyflaming lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyana1122 wrote:Jeśli chodzi O bromek to muszę ci powiedziec że trzeba go stopniowo wprowadzać. ja na początek miałam brać pół tabletki więc przez pierwsze 1.5 tygodnia brałam ćwiartki żeby przystosować organizm. teraz biorę 1 tabletke i też jak zwiększalam to przez tydzień brałam 0.75 I było ok
Dzięki -
LILITH.P wrote:Cześć Dziewczyny
Miłego dnia!!
Hejarozowyflaming lubi tę wiadomość
-
Zołza:) wrote:Hehehe
Zołza Wita w naszych Wesołych i wcale nie takich skromnych progach
A ta druga zołz@ mam nadzieję że Cie nie nawiedzi
Dziękuję bardzo
Zobaczymy, jak to będzie. Jutro szykuje mi się wyjazd w okolice woj.mazurskiego, obym miała powód do testowania w niedzielę, jak wrócimy od znajomych -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czyli według moich norm to 91 to też miałaś sporo. U mnie po roku spadło na połowę. Sprawdz sobie jeszcze tsh bo często wysoka Prolaktyna towarzyszy niedoczynności
-
nick nieaktualny