Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
KlaudyŚ wrote:Kochane mam takie glupie pytanie
Bo po stosunku plemniczki mojego od 2 lub 3 dni nie wyplywaja z mojej muszelki :p
Co to.moze znaczyc , Chodzi mi o.jakosc plemniczkowMama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
Kim87 wrote:Jakaś część zawsze wypływa u mnie zazwyczaj nocą. Czy to może jakoś o jakości mówić tego nie wiem;). Jak boisz się że ma za gęsto daj my wieśka i niech pije dużo wody
Ojj wody to duzo pije a wieska to nawet nie spojrzy na to .
U mnie wlasnie nic nie wyplywa nawet w nocy nic zero -
nick nieaktualny
-
A co do wypływania itp - leżałam rano z nogami w górze przez 5 min bo niestety spieszyłam sie do roboty do której i tak byłam już spóźniona...trochę ze mnie po jakiś 20 min wyleciało a wiecej wyleciało po jakiś 3h
Myślicie że coś tam się mimo wszystko uchowało i walnie w jajo jak trzeba ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPączek wrote:A co do wypływania itp - leżałam rano z nogami w górze przez 5 min bo niestety spieszyłam sie do roboty do której i tak byłam już spóźniona...trochę ze mnie po jakiś 20 min wyleciało a wiecej wyleciało po jakiś 3h
Myślicie że coś tam się mimo wszystko uchowało i walnie w jajo jak trzeba ?
Potrzebny jest tylko jeden jedyny, ten najbardziej uparty i wytrwaly - cieniaki wylecialy a mocny sie wgryzl i trzyma i na jajo czekaPączek, Caro, Allmita lubią tę wiadomość
-
Pączus spoko loko
te co miały wpłynąć, już wpłynęły
A Klaudys tobie zazdraszczam bo ja nawet śmiać się nie mogę, o kaszlu i Licheniu nie wspomnę bo zaraz świeżo przebrane pościel jest umaziana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2016, 16:01
rozowyflaming lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KlaudyŚ wrote:Ojj wody to duzo pije a wieska to nawet nie spojrzy na to .
U mnie wlasnie nic nie wyplywa nawet w nocy nic zerorozowyflaming, Caro, Tuliska, Elunia lubią tę wiadomość
Mama aniołka 21.06 (*)4cs 30 lat
6cs po poronieniu ROŚNIJ AMELKO
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny