Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tuliska wrote:Eee dzioszki ale się uśmiałam sama z siebie
"kichnieciu" a nie "Licheniu" .. znaczy się... bozia nade mną czuwa hahaha
Też tak właśnie to czytam i sobie myślę, "a to ona była w Licheniu?" Yyy... HahahahaTuliska lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
rozowyflaming wrote:Zolzol i Tuliskaaa- razem zbijamy prolaktyne
Kto jest jeszcze w slawnym klubie prolaktynek?
Prolaktynki - sexy dziewczynkismakuja jak malinki
Ja teżNie wiem jak ma się moja prl aktualnie, ale na początku było 50.
rozowyflaming lubi tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
rozowyflaming wrote:Paczus zrob testy owu - ja wiem, ze najlepiej zajsc na pelnym spontanie, w milosnych uniesieniach
ale czasem fajnie wiedziec kiedy trzeba te milosne uniesienia zwiekszyc
Robiłam przez 3 cykle - kurna kolory takie same nie widziałam żeby mi kreska ciemniała...- nerwa łapałam że za dużo piłam, że źle sikałam, że chyba złe testy mam, że za wcześnie sikane, że za późno itp....a daj spokój.... -
nick nieaktualnyPączek wrote:Robiłam przez 3 cykle - kurna kolory takie same nie widziałam żeby mi kreska ciemniała...- nerwa łapałam że za dużo piłam, że źle sikałam, że chyba złe testy mam, że za wcześnie sikane, że za późno itp....a daj spokój....
Gdybym testowala raz dziennie tez nie wylapalbym piku, testuje dlatego zawsze rano i potem kolo 19
Kup tanie owu z allegro i testuj dwa razy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Gdybym testowala raz dziennie tez nie wylapalbym piku, testuje dlatego zawsze rano i potem kolo 19
Kup tanie owu z allegro i testuj dwa razy
Ja mam gorszy problem - ja jestem jak cysterna - pochłaniam hektolitry wody - jak czytam nie pij około 2h dużej ilości wody to mnie to przerastazmuszać się muszę żeby nie pić....tak wiem brzmi to jak stary alkoholik
Może i zakupie te z allegro i posikam ale to pewnie dopiero we wrześniu bo jak do wakacji nic nie wyjdzie to zamykam fabrykę na 2 miesiace -
nick nieaktualny
-
rozowyflaming wrote:Paczek ale w nocy nie pijesz? Wtedy moglabys chociaz rano zlapac wieksza koncentracje alkoholiku
wlasciwie wodnyliku
Ale chyba nie powinno sie sikać z porannego ?
Może z takiego psiku siku jak do pracy zajadę karocą - chyba muszę pojemnik jeszcze załatwić na te siki i będę paradować po korytarzu z pojemniczkiem i paseczkiem