Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:Dzielna kobietka
Nigdy nie potrafiłam sobie wyobrazić jak można rodzić kilkanaście godzin
Ale uwierzcie mi że dzięki temu że to w domu było a nie na oddziale to było super bo na oddziale męczyła bym się..Gizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
eveli_na wrote:Waldziu dlugo trwalo kurczę.
U mnie pierwszy migiem 6 rano odeszly wody skurcze zaczely sie na dobre kolo 9-10 a 11.45 mloda die wyklula.
godz 23 trafiłam na trakt z rozwarciem 4,5cm
godz 23.30 urodził się Marcin -
eveli_na wrote:Gizmo ojtak. Chociaż to moje nsjmlodsze to jeszcze taka dzidziula wiesz do przytulania noszenia calowania. Taki mysio pysio.
Dokładnie. Całować przytulać póki się daje całować i przytulać he he.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo wrote:pierwszy u mnie tak: godz 22 nagły ból mnie złapał i zaraz skucze.
godz 23 trafiłam na trakt z rozwarciem 4,5cm
godz 23.30 urodził się Marcin
No to tempo Expresowe he he.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Gizmo nloda bylas i szybko poszło.
Waldhauzer to typ misia przytulisia na szczęście. Śpi z nami i potrafi sie w nocy przebudzić usiąść i pytać mamuś gdzie jesteś a potem wkleja sir prawie w człowieka i chrapie dalej. Dobrze zw lóżko mamy troche ponad standardGizmo lubi tę wiadomość
-
eveli_na wrote:Gizmo nloda bylas i szybko poszło.
Waldhauzer to typ misia przytulisia na szczęście. Śpi z nami i potrafi sie w nocy przebudzić usiąść i pytać mamuś gdzie jesteś a potem wkleja sir prawie w człowieka i chrapie dalej. Dobrze zw lóżko mamy troche ponad standard
Brak mi coraz bardziej tulać takie nawet i 3letnieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 22:20
-
Byłam U znajomych I jestem znowu W plecy. Imiona są już wybrane. Dziewczyny dobry znak dla nas. Dziś widziałam jak leciały 3 bociany. Także będzie za chwilę plaga ciaz