Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Gizmo wrote:To od jutra mierzyć nie możesz?
Ps Masz przeeeśliczne dziewczynki
Wszem i wobec popieram. W jednym i drugim.
Ale tak ogólnie wszystkie jesteście laski. Jak się z Wami pisze jest tak inaczej a jak się widzi to jest lepiej.
Ej a wiecie że jak teraz zafasolkuje to mam 2 weselicha z głowy?? Ha ha haGizmo lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Wszem i wobec popieram. W jednym i drugim.
Ale tak ogólnie wszystkie jesteście laski. Jak się z Wami pisze jest tak inaczej a jak się widzi to jest lepiej.
Ej a wiecie że jak teraz zafasolkuje to mam 2 weselicha z głowy?? Ha ha ha -
Gizmo wrote:Całą Twoją galerię na fb przejrzałam Nie mogłam się napatrzeć
A imiona dziewczynek boskie
I nie mów kobieto bo ja juz wczoraj pisałam ze masz figurę ze ho ho i nie wyglądasz na swoje lata!
Waldziu czemu ci odpadają wesela?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 21:19
-
Gizmo wrote:Tzn odpuścisz sobie wyjazd na dwa wesela ??
Tzn wesela na miejscu ale jedno 24 września a drugie 2 tygodnie później.. Przy pierwszej ciąży pod koniec byłam nie do użytku.. Wielka gruba i ani myślałam więcej ruchu niż z pokoju do kuchni ha ha ha.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
u mnie wszystkie trzy porody szybko poszły, a i szybko do formy wracałam. Jeszcze w szpitalu będąc na położniczym przysiady robiłam przy łóżku żeby się gnaty nie zastały
Po wyjściu ze szpitala zaraz przemeblowanie robiłam w pokoju bo eks ustawił meble nie po mojemuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 21:34